.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 146

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от chrisy26 Виж мнението
    Няма значение, че сте и на 11. Тук е забранено за хора над 12, защото ми омръзна всички да забравят значението на форума и да се правят на голямата работа.
    Я, пак? Форумът, не че е забранен, просто той е такъв за teenager'и. А 11-годишните не са такива. Teenager вече си от 12 до 18-годишна възраст.

PS: Защо си мислите, че всички ви обиждат? Получавате критики, защото пускате изключително тъпи теми, очаквайки сериозни отговори. Нормално е.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Я, пак? Форумът, не че е забранен, просто той е такъв за teenager'и. А 11-годишните не са такива. Teenager вече си от 12 до 18-годишна възраст.

PS: Защо си мислите, че всички ви обиждат? Получавате критики, защото пускате изключително тъпи теми, очаквайки сериозни отговори. Нормално е.
    Aha...tochno taka
    Ще падам! Ще ставам! Ще се усмихвам и ще плача! Ще усещам радост и болка! Ще вървя и ще пълзя, но няма да спра да се боря!
    Няма да се откажа нито за момент! Няма да се предам! Няма да пречупят волята и силата ми!

Супер фен Аватара на Incadeptus

мисля,че в този форум има хора над 18 години

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    А 11-годишните не са такива. Teenager вече си от 12 до 18-годишна възраст.
    Глупости.
    Тийн си от 13 до 19 годишна възраст. Идва от английското teen почващо с THIRTEEEN (не twelve) и завършващо с NINETEEN.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си