.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 150
    А като ви гледам коментарите сме по-зрели от вас въпреки годините си.....(so true)

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от rosy_99 Виж мнението
    А като ви гледам коментарите сме по-зрели от вас въпреки годините си.....(so true)
    Айде нЕма нужда !!
    Ти не ни познаваш и си правиш изводите !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    махайте ни се от темата гадни тийнейджъри
    УМРЯХ да се хиля

Аййде сега... оставете децата да си играят на воля..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    ше земеш да си поверваш
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    махайте ни се от темата гадни тийнейджъри
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на Cloud9
    Това ми стана любима тема! Оставете децата,де!Аааа ма де-гадни тийнейджъри! Четете и коментирайте после колкото си искате в темата за всички,които не са на 12

то раздела е училище и приятели, не предучилище и приятели

Мега фен Аватара на Chacho
    Някой продава ли буквар, че ще ми трябва за догодина?

И другият ми въпрос: набор съм ви, нормално ли е да ми е 24см и има ли шансове да ми порастне още?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

И другият ми въпрос: набор съм ви, нормално ли е да ми е 24см и има ли шансове да ми порастне още?
    ти си недоразвит. как на 12 ше ти е 24 санта. аз съм на 9 и мисля да си правя пластична операция, че с тия 43 за къде съм...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Добре закво ни пишете в темата ся, само за 12 годишни тук. Всички батковци на 16-17 да се изнасят!
    Кое ти е 24см?! Удря ли те по челото като ти стане?!
    43 можеш да скачаш на въже с него !!!
    maDamn

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    то раздела е училище и приятели, не предучилище и приятели
    http://ask.fm/iwwkaa

тоя пост е стар бе, плам, отпреди 10 минути е. направих си операцията вече. сега съм по-доволен. вече може да се каже че съм 2м на 2м използвам го да бия лошите момиченца от детската градина с него.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    А бе хора....тийнове.....какъв ви е проблема!? Нали не пишем по вашите теми, давайки ви някви тъпи съвети и отговори, мислейки си че звучат зряло и готино! Имаме си тема оставете я на нас! Вие си гледайте вашите проблеми! ОК?

P.S. Аз съм си на 13 (Ихууу! Най-после)

Йейй !!! Ти си вече на 13 !!! Добре дошла в клуба .. Тук сме само готините 12 годишни !! Yeahhh ..

Голям фен Аватара на EternalDream

След няколко години си разгледай старите постове, нищо лично

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението

А не е ли по-правилно ние да кажем ' махайте се от форума ни гадни ...12 годишни'

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Що ни гоните
    maDamn

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Лелеее тая тема как ми оправи настроението,отдавна не съм се смяла така !

И квооо ,как си викате набор нуля нуля ;д
    Ех спомням си едно време като бях колкото вас ...беше преди толкова много години ;Д
    Даже съм изненадана,че все по-често срещам малки съфорумци на по 10-12 години тук ахъхъхъ
    Чакайте да ви разкажа едно време като кака ви Диди започна да пише в тоя форум ,колко много неща е преживяла ;д

Само дето разликата е че вие израствате пред компютрите,докато батковците и каките,които така гоните от сайта са имали доста по-интересно детство,смея да кажа.

Уш саита е Teenproblem а те правят тема за 12 годишни пораснете с 1 година и правете квот си искате

anonymous895156
    Guest
    Първо искам да уточня, че съм набор '99 и все още съм на 12 Второ - не се бях смял така отдавна, докато не прочетох поста на ccdesigns Трето - скъпи мои връстници, не виждате ли как по-големите само ви се бъзикат, а вие се хващате и тръгвате в безсмислени спорове и безполезни коментари, на един от които щях да падна от стола (нищо лично). И ще ви помоля да обръщате внимание на това какво пишете (и как го пишете), защото коментари от типа "mAhaite SA ot tuk1 gaDnI TineiJARi" създават неприятно впечатление за всички дванайсетгодишни.
    Последно редактирано от dimitar., : 08-23-2012 на 22:34

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Мисля,че се уплашиха и повече няма да пишат в тази тема

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от chrisy26 Виж мнението
    Здравейте! Реших да направя тема за всички от набор 00. Причината е, че ние пишем в други теми съответващи на проблемите ни, но почти винаги получаваме критики заради възрастта и други подобни....Споделяйте проблемите си и мненията си тук, за да получавате съвети от връсниците си.

P.S. : Моля, лица над поставената възраст да не изказват отрицателни мнения, а да влизат в положението на потрбителя, който моли за съвет. Благодаря предварително!!!

Уау, ама ти си гениална! Като задавате малоумни въпроси и пускате теми които вече ги има, как няма да ви критикуваме? Ама дай така е по-лесно. "Мързи ма да търса."

az sam 95 dobre de izlizam D

Голям фен Аватара на explosion_
    Хахаха! Да ви направят цял раздел! Слушайте ся кво мили деца, спрете да се тъпчите с боклуци, вдигнете си дебелите дупИнцЪ от компютрите и излезте навън да играете на криеница! Сайта се казва Тееnproblem, бихте ли ми обяснили какви тийн проблеми има пикла на 12? Изядоха ми близалката.. ? Пропилявате живота си и детството в глупости и интриги! Знам го щото ви гледам кви сте! Аз като бях на 12 единствено ме вълнуваше дали съм слушал достатъчно мама и тати да ме пуснат да играя навън! И както има един лаф '' аз на 12 зъбите си губех - те девствеността ''. Smrt марш ще викаш знаеш на кой.. Искате да ни изгоните от сайта ни и да го завземете ах вие малки 12 годишни последователи на Джони Тест!
    ** Така това беше моето сериозно мнение, нека войната 12 годишни vs 12+ да започне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си