- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Само за хора на 12
А като ви гледам коментарите сме по-зрели от вас въпреки годините си.....(so true)
Аййде сега... оставете децата да си играят на воля..
Това ми стана любима тема! Оставете децата,де!Аааа ма де-гадни тийнейджъри! Четете и коментирайте после колкото си искате в темата за всички,които не са на 12
то раздела е училище и приятели, не предучилище и приятели![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Някой продава ли буквар, че ще ми трябва за догодина?
И другият ми въпрос: набор съм ви, нормално ли е да ми е 24см и има ли шансове да ми порастне още?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Добре закво ни пишете в темата ся, само за 12 годишни тук. Всички батковци на 16-17 да се изнасят!
Кое ти е 24см?! Удря ли те по челото като ти стане?!
43можеш да скачаш на въже с него !!!
maDamn
тоя пост е стар бе, плам, отпреди 10 минути е. направих си операцията вече. сега съм по-доволен. вече може да се каже че съм 2м на 2мизползвам го да бия лошите момиченца от детската градина с него.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Лелеее тая тема как ми оправи настроението,отдавна не съм се смяла така !![]()
И квооо ,как си викате набор нуля нуля ;д
Ех спомням си едно време като бях колкото вас ...беше преди толкова много години ;Д
Даже съм изненадана,че все по-често срещам малки съфорумци на по 10-12 години тук ахъхъхъ
Чакайте да ви разкажа едно време като кака ви Диди започна да пише в тоя форум ,колко много неща е преживяла ;д
Само дето разликата е че вие израствате пред компютрите,докато батковците и каките,които така гоните от сайта са имали доста по-интересно детство,смея да кажа.
Уш саита е Teenproblem а те правят тема за 12 годишни пораснете с 1 година и правете квот си искате![]()
Първо искам да уточня, че съм набор '99 и все още съм на 12Второ - не се бях смял така отдавна, докато не прочетох поста на ccdesigns
Трето - скъпи мои връстници, не виждате ли как по-големите само ви се бъзикат, а вие се хващате и тръгвате в безсмислени спорове и безполезни коментари, на един от които щях да падна от стола (нищо лично). И ще ви помоля да обръщате внимание на това какво пишете (и как го пишете), защото коментари от типа "mAhaite SA ot tuk1 gaDnI TineiJARi" създават неприятно впечатление за всички дванайсетгодишни.
![]()
Последно редактирано от dimitar., : 08-23-2012 на 22:34
Мисля,че се уплашиха и повече няма да пишат в тази тема![]()
Хахаха! Да ви направят цял раздел!Слушайте ся кво мили деца, спрете да се тъпчите с боклуци, вдигнете си дебелите дупИнцЪ от компютрите и излезте навън да играете на криеница! Сайта се казва Тееnproblem, бихте ли ми обяснили какви тийн проблеми има пикла на 12? Изядоха ми близалката.. ? Пропилявате живота си и детството в глупости и интриги! Знам го щото ви гледам кви сте! Аз като бях на 12 единствено ме вълнуваше дали съм слушал достатъчно мама и тати да ме пуснат да играя навън! И както има един лаф '' аз на 12 зъбите си губех - те девствеността ''. Smrt марш ще викаш знаеш на кой..
Искате да ни изгоните от сайта ни и да го завземете ах вие малки 12 годишни последователи на Джони Тест!
![]()
** Така това беше моето сериозно мнение, нека войната 12 годишни vs 12+ да започне![]()