Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
Хахаха! Да ви направят цял раздел! Слушайте ся кво мили деца, спрете да се тъпчите с боклуци, вдигнете си дебелите дупИнцЪ от компютрите и излезте навън да играете на криеница! Сайта се казва Тееnproblem, бихте ли ми обяснили какви тийн проблеми има пикла на 12? Изядоха ми близалката.. ? Пропилявате живота си и детството в глупости и интриги! Знам го щото ви гледам кви сте! Аз като бях на 12 единствено ме вълнуваше дали съм слушал достатъчно мама и тати да ме пуснат да играя навън! И както има един лаф '' аз на 12 зъбите си губех - те девствеността ''. Smrt марш ще викаш знаеш на кой.. Искате да ни изгоните от сайта ни и да го завземете ах вие малки 12 годишни последователи на Джони Тест!
** Така това беше моето сериозно мнение, нека войната 12 годишни vs 12+ да започне
То си е и до родителите. Аз като бях на 12 ме ограничаваха с компютъра. Примерно 1-2 часа или нещо от сорта. Пък и аз бях предимно по улиците с връстници. Но имам чувството, че сега 11-12-13 годишните са родени с мишки в ръка. Толкова ли няма кой да им каже, че не е хубаво да са прекалено много пред компютъра. Абе съгласна съм с цялото ти мнение. Кви тийнове на 12? Айде моля ви се. Тъкмо преди малко прочетох една тема за няква 12 годишна, която не може да влезе в някъв сайт Lady popular и търси спешна помощ, моля ти се.