.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 146

Hybrid View

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от monnyxstyles Виж мнението
    Не,че нещо,но и аз съм на 12 и за нещата,които говорят за нас...Са странни Може би не ви интересув,Но сега искам само да кажа:
    1.Аз влизам във Фейсбук за да се свържа с моята приятелка от чужбина!Не се снимам дори нямам самочуствие!
    2.Не излизам навън само,защото няма нормални деца в моя квартал!И за това,че е пълно с "пияници" и т.н.
    3.Не седя често,но накратко влизам в интернет само за да търся важни неща... Нещо като за училище помощ и от този сорт!!Не искам да обидя никой,но тийнеджърите се държът така с по-малките,защото вие се заяждате!Те всъщност не са лоши даже са по-мили от колкото ви изглеждат в интернет! #Nohate Просто казвам!!
    Хаха влизала в интернет само за да търси разни ВАЖНИ работи .Кой знае как по цял ден стоите на компютрите ..

*А за 1-то е много тъпо ..Стегни се и си вдигни самочувствието не се оставай .

Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Хаха влизала в интернет само за да търси разни ВАЖНИ работи .Кой знае как по цял ден стоите на компютрите ..

*А за 1-то е много тъпо ..Стегни се и си вдигни самочувствието не се оставай .
    Не разбирам какъв ти е проблема?Нищо не съм ти направила за да се заяждаш с мен!! :X Тези важни неща са например за болестите!Или нещо за групата!! -.-.И това пречи ли ти като стоя по цял ден?Как ти преча!Ето сега се заяждам,защото колкото и да се мислиш за голяма и с твоите думи се обиждам все пак съм дете още..!! -.-

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от monnyxstyles Виж мнението
    Не разбирам какъв ти е проблема?Нищо не съм ти направила за да се заяждаш с мен!! :X Тези важни неща са например за болестите!Или нещо за групата!! -.-.И това пречи ли ти като стоя по цял ден?Как ти преча!Ето сега се заяждам,защото колкото и да се мислиш за голяма и с твоите думи се обиждам все пак съм дете още..!! -.-
    Tи първо викаш как почти не седиш на компа, а после "и кво като седя много"... Вие не знаете кво искате, и кво правите, пък иначе се правите на големи, па в същото време използвате възрастта си като оправдание. Понякога много не мога да ги разбера 12-13 годишните.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си