.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 146

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е, големия прас. Лятото, когато съм на работа само 3 дена в седмица и няма уни и аз кисна повече на компютъра. Пък не съм на 12 от над 7 години. В тия жеги какво очаквате да правят? Да играят народна топка пред блока на 40 градуса пек? И да учат през ваканцията? Май някой си е позабравил детството, а? Като малка лятото си играех по цял ден или си четях книжки пък не съм затъпяла.
    ccdesignes, ти пък не си бил много отдавна на 13, че да се очудваш толкова много.

Нормално е да са им интересни нещата, които обсъждат по-големите и си представям колко е досадно да зададеш въпрос и да те напсуват, че си на 12. Не видях в тая тема да е писала някоя проебала се, пропила се 12-годишна мръсница. Оставете ги да си имат темичка и да си общуват. Много ви пречат. Милите вие.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Е, големия прас. Лятото, когато съм на работа само 3 дена в седмица и няма уни и аз кисна повече на компютъра. Пък не съм на 12 от над 7 години. В тия жеги какво очаквате да правят? Да играят народна топка пред блока на 40 градуса пек? И да учат през ваканцията? Май някой си е позабравил детството, а? Като малка лятото си играех по цял ден или си четях книжки пък не съм затъпяла.
    ccdesignes, ти пък не си бил много отдавна на 13, че да се очудваш толкова много.

Нормално е да са им интересни нещата, които обсъждат по-големите и си представям колко е досадно да зададеш въпрос и да те напсуват, че си на 12. Не видях в тая тема да е писала някоя проебала се, пропила се 12-годишна мръсница. Оставете ги да си имат темичка и да си общуват. Много ви пречат. Милите вие.
    Благодаря ти!! Най-накрая човек,които ме разбира!!-.-

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението

Добре си спомням какво съм правила .Не съм стояла вкъщи защото е било 40 градуса (нас лапетиите от блока никога не ни спираше топлото време)..Или ако съм била все съм намирала да правя др. интересно освен да стоя на компютъра ,но както каза някой всяко поколение си е различно.

*Съгласна съм ,че в момента е възможно да ги вълнуват такива теми .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си