.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 146

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Начи мислиш,че е нормално 12 годишна да пусне тема "бременна ли съм?" , защото е зряла за възрастта си примерно?
    Айде моля ти се..
    Какви крайности, какво нещо. В тази темичка има ли "Бременна ли съм?"? Просто искат да си обсъждат неща без да им се подиграват "големите", защото са малки. Какво ненормално и достойно за подигравка виждате в това? На 12-13 и аз си четях книжки най-вече, и пишех, и рисувах, и тн. Е, и? Те не правят много по-различни неща. Интересни са им и козметика, гаджета, първи целувки, и тн. Повечето от тях не са тръгнали да се е*ът. Това са някакви изключения. Всичко това е съвсем в реда на нещата. Всеки е бил любопитен на тези теми като дете. Чудо голямо.

И да, времената се менят. Бабите ни пък на 12-13 са копали на полето. Е, какво, да дойдат да ни се скарат, че не правим същото ли? Всяко поколение се развива с различни темпове.

Ако утре децата ви дойдат да ви попитат за секса и развитието, и любовта, какво ще им кажете? "Бягай чети, малък/ка си." ли?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Какви крайности, какво нещо. В тази темичка има ли "Бременна ли съм?"? Просто искат да си обсъждат неща без да им се подиграват "големите", защото са малки. Какво ненормално и достойно за подигравка виждате в това? На 12-13 и аз си четях книжки най-вече, и пишех, и рисувах, и тн. Е, и? Те не правят много по-различни неща. Интересни са им и козметика, гаджета, първи целувки, и тн. Повечето от тях не са тръгнали да се е*ът. Това са някакви изключения. Всичко това е съвсем в реда на нещата. Всеки е бил любопитен на тези теми като дете. Чудо голямо.

И да, времената се менят. Бабите ни пък на 12-13 са копали на полето. Е, какво, да дойдат да ни се скарат, че не правим същото ли? Всяко поколение се развива с различни темпове.

Ако утре децата ви дойдат да ви попитат за секса и развитието, и любовта, какво ще им кажете? "Бягай чети, малък/ка си." ли?
    +1
    например някой като пита '' как да ме хареса момче// момиче и вече получаваме егати хейта от всички ( не, че аз съм питала ) и ни слагате всички под 1 етикет, което е ограничено

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението

да и там става въпрос за тролене.има места за деца да и за тийнове.Като тийн е от 13 до 19 айде,само дето виждам тука хора по-големи някой да им прави забележка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си