- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хора ужасна хрема!
Хора, помагайте! Направо не издържам вече. Карам най-коварната настинка. Като ми мина гърлото кашлицата и т.н, хремата реши да не остане и тя по-назад. Та носа ми тече постоянно и смъди и като засмъди едното ми око сълзи като за 8 очи, и ставам някаква машина за кихане. Скоро може би ще стана генератор и ще произвеждам енергия за ток само с кихане!!! Кажете с какво да го спра това нещо. То не бяха чайове, капки за нос, инхалации, и на леля тирбушона. ПОМОЩ!
(#) ...thats a cookie...
Какви капки за нос си купи?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В Германия съм. Взех си капки с екстракт от лайка и не знам си какво. Бях вече на лекар. Изписа ми лекарства за над 30 евро.... Толкова и помогнахаПросто не знам вече какво да тикна в носа си. Кажете ми някоя ефективна инхалация, билка и аз не знам вече. Нямам често хрема и затова питам по форумите. Току виж някой по-опитен ще си изкаже мнението
Данке!
(#) ...thats a cookie...
Нафазолин ти трябва /Диабенил ринекс. Няма привикване и нежелани ефекти като ксилометазолина.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
В болница за 2 седмици на инжекции и си 6-аз имах хроничен синузит или нещо такова беше и след 2 седмици в болница на инжекции и някви хапчета оздравях
Мхм добре. Отивам у болницата ХАХАХ
(#) ...thats a cookie...
Мога да ти кажа за инхалация Бял равнец.. Сипваш във съд с вода 2 лъжици бял равнец .. чакаш да заври... спираш котлона но оставяш съда да стои на него.. взимаш една хавлия .. слагаш си я на главата да не излиза парата.. и дишаш..
оставете ги тея бабини методи, няма да помогнат, какви лекарства ти е изписал този лекар, да беше ги продиктувала, гной има ли в тея секрети няма ли .. като цяло би трябвало да те прати на уши нос гърло, не се изключва факта да е някой алергичен ефект от медикаменти или нещо околко теб, а и може да е някой ринитна бактерия ... много неща може да са, като цяло .. чудя се колоидно сребро (коларголови капки) те имат антисептичен ефект ... дали няма да помогнат
С тия лайки и билки не е работа, може да направиш алергична реакция от тях не са за всеки. По-добре разни спрейове с морска вода като Стеримар, за да ти се успокои носната лигавица. Ако пък е алергичен ринит спрей Алергодил би решил проблема.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same