.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland

Хора ужасна хрема!

Хора, помагайте! Направо не издържам вече. Карам най-коварната настинка. Като ми мина гърлото кашлицата и т.н, хремата реши да не остане и тя по-назад. Та носа ми тече постоянно и смъди и като засмъди едното ми око сълзи като за 8 очи, и ставам някаква машина за кихане. Скоро може би ще стана генератор и ще произвеждам енергия за ток само с кихане!!! Кажете с какво да го спра това нещо. То не бяха чайове, капки за нос, инхалации, и на леля тирбушона. ПОМОЩ!
    (#) ...thats a cookie...

Отивай на лекар,тука едва ли някой ще ти помогне .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Какви капки за нос си купи?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Dreamland
    В Германия съм. Взех си капки с екстракт от лайка и не знам си какво. Бях вече на лекар. Изписа ми лекарства за над 30 евро.... Толкова и помогнаха Просто не знам вече какво да тикна в носа си. Кажете ми някоя ефективна инхалация, билка и аз не знам вече. Нямам често хрема и затова питам по форумите. Току виж някой по-опитен ще си изкаже мнението Данке!
    (#) ...thats a cookie...

Град
    пространството на Дисе
    Нафазолин ти трябва /Диабенил ринекс. Няма привикване и нежелани ефекти като ксилометазолина.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на mlakniwe
    В болница за 2 седмици на инжекции и си 6-аз имах хроничен синузит или нещо такова беше и след 2 седмици в болница на инжекции и някви хапчета оздравях

Град
    Dreamland
    Мхм добре. Отивам у болницата ХАХАХ
    (#) ...thats a cookie...

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane Виж мнението
    Мхм добре. Отивам у болницата ХАХАХ
    Аз хойх на 1 частна УНГ няква и тя ми каза, че съм за болница и така

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Мога да ти кажа за инхалация Бял равнец.. Сипваш във съд с вода 2 лъжици бял равнец .. чакаш да заври... спираш котлона но оставяш съда да стои на него.. взимаш една хавлия .. слагаш си я на главата да не излиза парата.. и дишаш..

Surgeon
    Guest
    оставете ги тея бабини методи, няма да помогнат, какви лекарства ти е изписал този лекар, да беше ги продиктувала, гной има ли в тея секрети няма ли .. като цяло би трябвало да те прати на уши нос гърло, не се изключва факта да е някой алергичен ефект от медикаменти или нещо околко теб, а и може да е някой ринитна бактерия ... много неща може да са, като цяло .. чудя се колоидно сребро (коларголови капки) те имат антисептичен ефект ... дали няма да помогнат

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Аз хойх на 1 частна УНГ няква и тя ми каза, че съм за болница и така
    Пич, момичето е в Германия. Имаш ли идея колко е прегледът на частно?

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    С тия лайки и билки не е работа, може да направиш алергична реакция от тях не са за всеки. По-добре разни спрейове с морска вода като Стеримар, за да ти се успокои носната лигавица. Ако пък е алергичен ринит спрей Алергодил би решил проблема.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си