Здравейте. хд Имам въпрос. Ако се храня здравословно и спортувам/ сутрин тичам на стадиона, а след обяд ходя на фитнес/ ще успея ли да отслабна? хд Смис трябва ли ми някаква определена диета или може да ям всичко/здравословно/ естествено в умерени количества? хд И ако можете да ми кажете някакъв сайт с упражнения итн ще съм ви мн благодарна. хд
Като идеш във фитнеса инструкторът ще ти обясни всичко, което трябва да правиш. Отделно ако проблемът ти с килата е много голям, можеш да си вземеш L carnitine или fat burner щом си решила да спортуваш. Гледам, че имат голям ефект.
Ми мога да ти кажа какво ми каза на мен моя инструктор преди година (като изпускам часта с добавките, защото не знам и на колко си и дали можеш да употребяваш, въпреки, че познат свали 60 кг. с тичане и L-carnitine в гимназията). Намаляш тестеното, спираш сладкото, закусваш задължително, ядеш по 3 пъти на ден като последното ядете да е поне 3 часа преди лягане и ако се изкушиш за нещо сладко или тестено или пържено да е преди 6 часа вечерта. И наблягаш на салати, мляко, месо (пиле, риба, телешко може) - задушено или печено. Пиеш много вода и на фитнес 3-4 пъти седмично, като гледаш да правиш повече кардио. Примерно веднъж отиваш и правиш час кардио, следващият път като идеш то ти е за загрявка и правиш упражнения с тежести. В общи линии това.
Има едно момче от форума, което доста ги разбира нещата, сигурно по някое време и той ще пише и ще обясни по-добре.
Ами като не обичаш не яж насила, предполагам, че ти е гадно по някакъв начин, но като отявлен мръвкар не разбирам Ако можеш е добре риба - не пържена цаца или панирана риба,а филе на скара. Ако не внимавай с какво заместваш приема на местни продукти, да не са разни картофени и тестени неща. С разните плодови сокове също внимавай, защото имат някакви калории.