Здравейте. Преди 5 месеца бях открил едно момиче във ФБ, с което си бяхме писали преди 2 години, и се сприятелихме. Писахме си няколко пъти, но аз се бях влюбил в нея вече. Момичето е наистина ужасно красиво и спада към трудно достижимите момичета, което е нормално. Аз съм на 21г., а тя на 17. След първия месец поисках да се видим (април месец някъде), но тя отказа тъй като си имала приятел, не настоявах естествено, останахме си приятели. Същото беше и с телефонният номер когато го поисках, не пожела да ми го даде. Няколко пъти се опитах да се откажа от нея, но все без успех. Преди седмица разбрах, че вече си няма приятел. Естествено ние сме си в приятелски отношения, но тя не е малко дете, за да не осъзнава колко съм влюбен в нея. Та предложих й да се видим след месец някъде, тя се съгласи. До тук всичко добре. Обаче има неща които ме безпокоят и ме карат да се чувствам зле и неспокоен. Например, ако аз не я закача или поздравя, тя никога не ми пише, и в 95% от случаите аз трябва да задавам въпрос или да завързвам разговор, иначе не ми говори, просто сякаш няма интерес към мен. Другото което е, че забелязвам постоянно зарибявки от други момчета което е нормално за момиче изпъкващо сред всички останали и мисля, че има някой който й допада или иска да бъде с него не знам не мога да я попитам.. Знам, че сега ще наскочат много разбирачи и ще кажат просто "откажи се", но не това е целта. Опитах се много пъти и вече определено знам, че това момиче трябва да е мое на всяка цена. Просто не мога да си направя правилно анализите, това че се съгласява да се видим, от друга страна не й се разговаря много с мен и прочие. Рано ли е да губя надежда или просто всичко може да се промени в нея, след като се видим наживо? Когато се видим, ще се отрази ли зле, ако я гушна преди да се разделим? И как да постъпвам в случая, да продължа да й пиша всеки ден или да спра докато се видим? Благодаря предварително на отзовалите се.