- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, споделете
•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш?
•Какви момчета харесват момичетата?
•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа?
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.)
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно)
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти?
•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш?
-Има. Но не значи, че го харесваш. Гледам много хора, които не харесвам.
-Уверени, умни, интелигентни, страстни, цинични, романтични, добри, разбрани, толерантни и т.н.
•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа? -омг 'пиша', когато имам нужда/го чувствам. Гордостта (или каквото и да е) е много лош съучастник тук и ме дразни.
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.)
-е аз не бягам.. т.е. не съм от сръдливите, които при първия 'скандал' ще си вирнат носа и ще си тръгнат, или ще ти държат сметка за това и онова, или пък ще ти се карат 'ама ти защо не ме търсиш?' с някакъв ядосан тон..
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно)
-за
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти?
-О, в големи, но само с най-близка приятелка. И по-скоро не раздумват кой какво правил, а й досаждат на главата всекидневно с 'липсва ми, искам да го нагушкам/нацелувам' и т.н., а добрата приятелка или те търпи, или се прави от любезност че те слуша и не ти се кара, защото те разбира. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Последно редактирано от DragonLady : 08-03-2012 на 23:15
Последно редактирано от balu4ka : 08-04-2012 на 04:25
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш? - Не, може просто да съм видяла познато лице или да харесвам дрехите му или тялото му.
•Какви момчета харесват момичетата? - Всяка си има свой собствен тип момче както и момчетата си харесват различни момичета.
•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа? - Какъв е очевидно дълбокия смисъл да на този въпрос?
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.) - Как да ме задържи? Че той да не ме държи в затвор?! За да остане с мен това момче, аз трябва да виждам някакъв смисъл да съм с него, да има нещо, което не виждам у другите. говоря за характера, за душевността, за отношението към мен. И за още хиляди чудесни неща, които той притежава като качества.
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно ) - По принцип аз никога не бих го направила, но и тези връзки си имат някакви плюсове. Може би за други е нормално, но за мен не е. Така че съм против.
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти? - Момичетата си казват всичко една на друга. Мисля, че отговорих на въпроса.
•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш? Зависи от случая, но определено не е достатъчно.
•Какви момчета харесват момичетата? За другите момичета не знам. Аз харесвам такива, с които можеш да си говориш по много и за всичко, разбрани са и ме ценят.
•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа? Въобще не гледам кой кога пише.
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.) Ще го кажа така: Да знае, че да се извини, когато не е прав, не е по-малко мъжко, но и да си отстоява позицията, когато знае, че е правилната. Да умее да спори. Да има мнение по много въпроси. Да има амбиции за живота си и да кротко да си ги изпълнява, а не да чака на мама и тате за всичко. Същевременно да е нежен, гушкащ и ухилен, когато си говорим и сме на романтична вълна, но да е силен, груб и страстен, когато опрем до секс. Да обича да чете.
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно) На мен не ми се отдава.
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти?Лично аз разказвам доста. Но само на най-близките ми приятели.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш?Има. Но не винаги означава, че го харесвам
•Какви момчета харесват момичетата? Естествени, искрени, добри, уверени, умни ...
•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа?Защо пък да не пиша аз първо.. Не знам точно смисъла на този въпрос
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.)Да се държи добре с мен, да е естествен..
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно)Против
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти?Зависи с кой говоря. Обсъждам само с най-близките ми приятели. Не съм от тези, които разказват живота си на всички
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш?Ми честно казано,гледам продължително по-скоро от любопитство :3
•Какви момчета харесват момичетата?Всеки с предпочитания.При мен - да има ум, някакъв талант, да можем да си приказваме на всякаква тема,непринуденост,чувство за хумор и да се грижи за външния си вид(т.е поддържан,но не самовлюбен)
•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа?Пиша му като е на линия :Д е,понякога и като не е де,но рядко.Пиша,когато мисля,че не сме си писали отдавна и има за какво да си пишем :р И тва дали го харесвам или не няма никакво значение дали ше съм първа или не(макар че ще е дразнещо,ако сам аз пиша първа,тогава вече ще чакам той да направи крачка)
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.) Ако има гореспоменатите качества и взаимно се разнообразяваме,ще съм негова бая дълго :Д
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно )Не съвсем...
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти? Обсъждам и споделям,ако има какво.Макар че напоследък взех да си трая,не знам защо.....
Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш?
Ами да, обикновено като си задържа повече погледа имам интерес. Иначе гледам много хора. ;д
Не слушай момичетата, които ще ти кажат, че харесват мили, добри момчета и блаблабла. Истината е, че ги харесват, но по-голямо впечатление им прави ако момчето им покаже една друга своя страна, която издава чаровна нескромност
, увереност и самочувствие. Козът е в съчетанието.
За себе си ще кажа, че харесвам позитивни момчета, искрени, такива, които не се страхуват да се впуснат в приключение, жизнерадостни, умни, широкоскроени, толерантни, разбиращи, с амбиции.
•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа?
Когато ми се прииска хД.
По подразбиране за да съм в дълга връзка с някого, трябва да има привличане, да ми прави цветен деня, да ми е комфортно с него. Да можем да си говорим с часове без да усещаме как минава времето, да се правим с лекота на деца когато ни се прииска, да опитваме нови неща заедно, да си правим компромиси, да се подкрепяме.... Абе, много неща са.
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно )
За.
С приятелките не обсъждаме много. Говорим си предимно за наши си неща, темата за връзките се намесва от време на време.![]()
Последно редактирано от paradosou : 08-04-2012 на 08:02
•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш? тФа, че те гледам, не значи, че ти се любувам.на пазара всичко гледам, но не всичко купувам.
•Какви момчета харесват момичетата?лоши момченца...самоуверени, нахакани, готови да се втурнат към неизвестното...
•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа? като ми е приятел ... срамежливО съмзависи ... бахти тъпия въпрос
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.) без коментар
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно) ЗА!
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти? мм зависи ... не знам -.-
Мне.
Аз мога само за себе си да отговоря. Знаещи къде се намират, кои са, какво искат, чаровни, не прекалено разговорливи, но не и баш темерути, възпитани, сдържани, забавни.
Хахаха, като бях на 13 и седях и чаках да ми пишат първи и умирах от нерви и притеснения можеше и да ти кажа, че това е много важно. Но видиш ли порастваш и това вече ти се струва доста глупаво и действаш направо.
Когато сте разбрани. Не прекалено ревниви, но същевременно да си личи, че ви е грижа. Без номера тип "нямам топки, само драма, драма,драма".
В някакъв неопределен период от живота ми може и да съм "за", ама точно сега - мне.
Ами различно. Има такива, които могат да опишат дори най-малката подробност за каквото и да е в тяхната връзка, но пък има и такива, които не обичат да обсъждат на ляво и на дясно какво им се случва. Аз лично съм по средата :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш? Зависи, повечето пъти е признак за интерес.
•Какви момчета харесват момичетата? Да можем да говорим за всичко, искрен, разбран, добър, да не се сърди за най-малкото.
•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа? Когато имам да питам нещо или просто искам да си пиша с човека, който може и да ми е само приятел.
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.) - Най-важно е да не ме лъже, да се държи добре, да си споделяме и подкрепяме в трудни моменти, да не се сърди за глупости.
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно ) - Против.
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти? С най-близките приятелки си казваме почти всичко, защото знаем че ще се радват от това, че сме щастливи. Момчетата сигурно и думичка не казват по този въпрос.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Последно редактирано от Glamour92 : 08-04-2012 на 08:42
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш? Не винаги, но когато харесам някого му го показвам с погледи така да се каже.
•Какви момчета харесват момичетата? Е, това е индивидуално. А и факт е, че какъвто и стереотип да има човек лесно може да се намери някой, пълна противоположност на "идеала", който да ти скрие шапката.
•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа? Пиша, разбира се. Не съм на мнение, че само момчетата трябва да ни пишат първи.
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.) Уважението е ключово. Ако се приемаме за равни, уважаваме се и искаме да сме заедно, то просто се получава.
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно) Повечето ми връзки са били такива, основани на секса и нищо повече. Ама вече не ми е интересно и искам повече.
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти? Зависи си от момичетата де, имам някои приятелки, които много прекаляват и като почнат с едни подробности на кой колко му е голям и кво ли не... много ми е досадно. Аз лично споделям доста, но с най-близките ми и то не някви подробности дето никой не го интересуват...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
- Значи, че с нещо ми е хванал окото. Може да гледам точно определена част, може да си го гледам, защото ми харесва, пък може да е и просто от любопитство.
- Уверени, стабилни, интелигентни, разговорливи, поддържан,външният вид също е много важен, това няма да го описвам.
- Как така кога? Нямам проблем с това, пиша тогава, когато искам да говорим, не се притеснявам. С всички е така.
- Когато имам свобода и не съм постоянно с него. Тоест да разполагам със собственото си време, да не ми държи сметка(не бих го и позволила). Когато ми е интересен събеседник, когато ме подкрепя, цени и уважава. Да не е лигльо и да не мрънка.
-За.
- Обсъждам с най-близките ми и то не прекалено. Имаме други неща, за които да си говорим и никоя не навлиза в коооой знае какви подробности.
Everything changes, but beauty remains ...
(ще отговарям с приятелка, така че ще има по две мнения, които ще се стремим да не се препокриват напълно)
1: абсолютна дисекция на срещата, връзката и т.н.
2: обсъждат всичко: от това какво се е случило, до това какво е можело да се случи...в най-малки подробности! (погледите, точно цитиране на това което е казал...тона, с който го е казал...стряскащо, а?)
P.S.: готини въпроси...оригинални и някак познати ми се струват![]()
-Зависи какво имаш предвид под харесване. Може би означава че ми е симпатичен
- Зависи от момичето. Но като цяло някой умен, забавен, някой който да ги подкрепя, но същевременно да има достатъчно самочувствие да си отстоява мението.
-Най-вече когато ми е скучно, може да пиша на някой познат, ама това не означава, че го харесвам. Колкото до приятелят ми пиша му първа в редките случаи когато той не го прави.
-Като ми обръща внимание и не ме пренебрегва заради видео игри примерно!
-Все ми е тая, аз лично не бих го направила, пнеже си знам, че не е за мен, ама има си хора за всяко нещо все пак
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти
-Ако трябва да съм честна с никого нищо не обсъждам, ако имаме проблем го обсъждам с него, приятелките си ги държа извън връзката ми, знаят само общи работи.
Обсъждаме ги във всякакви аспекти.Но зависи от човека пред кого и колко ще каже.Има ги и тези момичета,които си мълчат,но ги има и тези,които говорят пред който им падне.Аз лично споделям за връзката си само пред много близки приятели,на които мога да се доверя на 100%.
Разни хора, разни идеали. Едни харесват едно, други - друго. Но най - важна роля играе самоувереността на момчето. Аз , за щастие съм си намерила уникалния: самоуверен, красив, умен и всичко най - най.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш? -За мен не е задължително да харесвам някое момче дълго време.Попринцип аз гледам продължително време момче когато ми е симпатично или имам интерес.Знам,че когато едно момче гледа момиче напр. 15 мин. значи има голям интерес (това май е друга тема)
•Какви момчета харесват момичетата? Не знам за всички момичета (все пак всеки е различен). Аз харесвам така да се каже ''лошите момчета,, или да кажем момчета,които не са романтични или нежни,а момчета,които са хмх по грубички (но не съвсем грубияни разбира се!!!).Харесвам и перверзните момчета![]()
•Кога пишеш на момче първа? Много рядко пиша първа на момче,но когато се случи значи момчето не ми е бездразлично разбира се!-Не е задължително да го харесвам,но имам симпатии към него.
Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа? Когато харесвам момче винаги се правя на недостъпна така че рядко се случва,но даа ако го харесвам ще му пиша първа.
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.)-Трябва наистина да ме обича и аз да го знам (не е задължително да го показва всеки ден).При мен нещата не се свеждат само до това момчето да се държи мило с мен... дори когато не е в настроение и не му се говори с мен и дори понякога да ми каже: Ти не разбираш така,че не се меси...
Няма значение,ако наистина знам,че ме обича-показвал ми го е и ми го е казвал така,че мисля,че това е необходимото за да ме задържи по дълго: - Наистина да ме обича.
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно )- ЗА съм,защото обикновено момчето,което има привилегиите е следващото ми гадже-т.е. не ми е просто приятел!
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти? Момичетата непрекъснато обсъждат връзката си с най-добрата си приятелка.Според мен (или поне ние сме така) момичетата споделят 98% нещата от връзката си с приятелки!
- Аз понякога се заглеждам продължително време и в стената, но това не означава, че си падам по нея.
Аз лично по-скоро зяпам така момчетата, които не харесвам. Които ме изумяват (в лошия смисъл на думата) с действие, външен вид или нещо друго, което се забелязва от пръв поглед в тях.
- Няма определен тип, който да се харесва на всички момичета.
- Не се лигавя, а действам първа, когато искам да видя/чуя/си пиша с някой.
- Ако няма чувства, няма значение какъв е, какво прави и как се държи. А ако има чувства, другото е без особено значение.
- Против.
- Общо взето всичко се обсъжда. Някои момичета навлизат дори в по-интимни подробности.
Аз съм от тези, които споделят всичко с най-добрите си приятелки, но не навлизат в прекалено много подробности.
И спря да се върти за миг земята..
Другия път измисли въпросите![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd