.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен Аватара на JuStElly
    •Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш? Пълни глупости.Гледам толкова хора,това не значи,че ги харесвам.

•Какви момчета харесват момичетата? Със хубав външен вид,поддържани.. Мили,чаровни,забавни

•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа? Чакам момчето да ми пише първо... Мразя да вървя по зад*ика на някое момче,или то ще въври по моя или нещата няма да се получат.

•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.) Не зависи само от това как се държи момчето,смисъл,ако го харесвам,ще бъда с него... Ако не ми допада,няма как да ме задържи,дори да е най - милото момче на света.

•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно ) Бих казала за...

•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти? Момичетата обсъждат връзките си и всичко свързано с тях ВИНАГИ,когато им се отдаде възможност.

Голям фен Аватара на EternalDream
    •Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш?
    До някаква степен е така. Но всичко се разбира от погледа на момичето, дали гледа просто ей така към някого, или го гледа, защото си пада по него.

•Какви момчета харесват момичетата?
    Аз лично харесвам мъжествеността.

•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа?
    Ако ми е приятел - пиша му. Иначе много ме е срам и не пиша първа.

•Как едно момче да ви задържи по-дълго?
    Мен може да ме задържи, показвайки постоянно обичта си.

•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии?
    Нямам мнение. От една страна е безсмислено, от друга - искаш да се отдадеш на някой, но подходящия човек го няма. Приятелите са хора, на които се има доверие.

•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти?
    Аз всичко обсъждам.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AirCrafter Виж мнението
    •Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш?

•Какви момчета харесват момичетата?

•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа?

•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.)

•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно )

•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти?
    1. Може просто да го оглеждам, това не значи, че го харесвам.
    2. За другите не знам. Аз харесвам мъже с красива външност, добре сложени, добре изглеждащи и облечени, естествени, с чувство за хумор. Да спазват добра хигиена също е от значение ;д. Но като цяло тва са общи понятия.
    3. Пиша първа, ако го смятам за необходимо. Ако харесвам някого, не ми пречи да му пиша първа.
    4. За да ме задържи трябва да е интересна личност, да не скучая с него. Най-вече да обича да пътува.
    5. ЗА приятелите с привилегии.
    6. Аз лично не обсъждам връзките си, нито с приятелки, нито в публичното пространство /в тва число форумът, тук всеки може да прочете/. Честно казано по-склонна съм да обсъдя сексуалният си живот от колкото любовният ;д.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    •Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш? - "Продължително гледане в очите за повече от 6 секунди без прекъсване, показва че искаш да правиш секс с въпросния човек.. или да го убиеш". Имала съм такива случаи, но с непознато момче, не мога да кажа, че е било харесване. Момче, което познавам и гледам доста време.... Ами, зависи от погледа. Не от времето гледане и прочие.

•Какви момчета харесват момичетата? - Мога да кажа за себе си, защото всеки харесва различен тип момчета. Аз си падам по момчета, които определено знаят как да ти завъртят главата, знаят как да се държат,леко арогантни, истински и силни(не физически). За външен вид-ръст, по-висок от моя, а също така си падам и по светли очи.

•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа? - Когато ми падне. Не съм притеснителна и не ме е страх да му пиша първа. Естествено, не ставам лепка, която му пише всеки ден първа, но нямам нищо против от време на време и аз да пусна една усмивка в чата като старт.

•Как едно момче да ви задържи по-дълго-Внимавайте как се държите. Имам впредвид, за да задържиш момиче(поне ако малко прилича на мен, защото в крайна сметка, говоря от свое име), трябва да й покажеш, че е единствена. Т.е. ,като видиш мацка със страхотен задник някъде, си дръж очите в орбитите, няма лошо, ако правите някакви месеци , да й връчиш едно цвете. Трябва да я слушаш и да помниш какво казва, защото жените рядко говорят просто ей така. Дотук с миличкото държание, за да задържиш наистина женското внимание, трябва да си и мъъничко гадняр. Как? Недей да й звъниш по 100 пъти на ден, ако има уговорка с приятели, я остави да отиде сама, не се бутай винаги да спечелиш вниманието й. И това е , за което се сещам.

•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии?- Защо не.

•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти? - С най-добрите си приятелки, обсъждам всичко. От-до.

•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш? не винаги.. понякога може просто да ти е интересен стилът му,новата му прическа.. или пък да го обсъждаш с някоя приятелка колко е противен и пак да го гледаш така че не е гаранция , но да в някои случаи наистина може да го правим защото го харесваме

•Какви момчета харесват момичетата? Не мога да говоря от името на всички,но спецялно за мен идеалът за момче е: да е слаб,по възможност да има плочки и мускули,да е нежен,да си мисли за мен.. тоест да ми пише,да праща SMS-и,да ми показва чувствата си,да се целува добре,да знае как да се държи с едно момиче,да прекарва времето си с мен,да умее да ме разсмива,винаги да имаме тема за разговор,да го чувствам не само като гадже,но и като най-добър приятел,да не е женкар,да не се занимава с други момичета докато сме заедно и да знае как да ме накара да се възбудя и да настръхна когато съм около него !

Като цяло смятам,че момчето трябва да поеме инициативата да ми пише първи ако ме харесва.Но се е случвало да пиша на момче първа,но не е било само защото например го харесвам.Някой път просто искам да го питам например за нещо и тн

•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.) -
    аз лично обожавам когато някое момче ме хваща през кръста и ме слага да седна в него след което започваме да се целуваме...и идеята ми е,че просто трябва да знаеш как да се държиш с нея.Да я обарваш например ;d но не някво грубо и забързано,а нежно и бавно.После... е хубаво да и пишеш ии то най-добре късно вечерта.. - покажи й че я харесваш... когато си сигурен в чувствата й може да й говориш мръсотии,но не да прекаляваш-така може да си сигурен,че тя често ще мисли за теб...След това -- НЕ СЕ ЗАРИБЯВАЙ С ДРУГИ докато сте гаджета.. този номер от рода "сега ще я накарам да ревнува,за да започне да ме харесва повече" води само до лоши неща.Най-много момичето също да почне да се зарибява с някой,за да ти направи на пук и да се разделите !

•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно ) по-скоро против... или бъдете гаджета или си останете приятели !

•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти? аз лично споделям всичко,на най-добрата си приятелка,но като цяло също обичам да говоря и на останалите по малко за приятеля си..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си