- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, споделете
•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш?
- Значи, че с нещо ми е хванал окото. Може да гледам точно определена част, може да си го гледам, защото ми харесва, пък може да е и просто от любопитство.
•Какви момчета харесват момичетата?
- Уверени, стабилни, интелигентни, разговорливи, поддържан,външният вид също е много важен, това няма да го описвам.
•Кога пишеш на момче първа? Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа?
- Как така кога? Нямам проблем с това, пиша тогава, когато искам да говорим, не се притеснявам. С всички е така.
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.)
- Когато имам свобода и не съм постоянно с него. Тоест да разполагам със собственото си време, да не ми държи сметка(не бих го и позволила). Когато ми е интересен събеседник, когато ме подкрепя, цени и уважава. Да не е лигльо и да не мрънка.
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно )
-За.
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти?
- Обсъждам с най-близките ми и то не прекалено. Имаме други неща, за които да си говорим и никоя не навлиза в коооой знае какви подробности.
Everything changes, but beauty remains ...