•Има ли значение за момичетата т.нар. от момчетата явление „гледане”, т.е. ако гледаш по-продължително някое момче означава ли това, че го харесваш? -За мен не е задължително да харесвам някое момче дълго време.Попринцип аз гледам продължително време момче когато ми е симпатично или имам интерес.Знам,че когато едно момче гледа момиче напр. 15 мин. значи има голям интерес (това май е друга тема )
•Какви момчета харесват момичетата? Не знам за всички момичета (все пак всеки е различен). Аз харесвам така да се каже ''лошите момчета,, или да кажем момчета,които не са романтични или нежни,а момчета,които са хмх по грубички (но не съвсем грубияни разбира се!!!).Харесвам и перверзните момчета
•Кога пишеш на момче първа? Много рядко пиша първа на момче,но когато се случи значи момчето не ми е бездразлично разбира се!-Не е задължително да го харесвам,но имам симпатии към него.
Ако изобщо не пишеш на момче първа, а ако го харесваш пак ли не му пишеш първа? Когато харесвам момче винаги се правя на недостъпна така че рядко се случва,но даа ако го харесвам ще му пиша първа.
•Как едно момче да ви задържи по-дълго (моля за конкретен пример, а не просто мила чаровен и т.н. искам точно как да сме мили и т.н.)-Трябва наистина да ме обича и аз да го знам (не е задължително да го показва всеки ден).При мен нещата не се свеждат само до това момчето да се държи мило с мен... дори когато не е в настроение и не му се говори с мен и дори понякога да ми каже: Ти не разбираш така,че не се меси...
Няма значение,ако наистина знам,че ме обича-показвал ми го е и ми го е казвал така,че мисля,че това е необходимото за да ме задържи по дълго: - Наистина да ме обича.
•За или против сте за т.нар. приятели с привилегии? (За момчетата е ясно )- ЗА съм,защото обикновено момчето,което има привилегиите е следващото ми гадже-т.е. не ми е просто приятел!
•Момичетата до колко обсъждат помежду си връзките си и до каква степен и в какви аспекти? Момичетата непрекъснато обсъждат връзката си с най-добрата си приятелка.Според мен (или поне ние сме така) момичетата споделят 98% нещата от връзката си с приятелки!