.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас

Малко помощ?

Здравейте. Фен съм на дългия маникюр. Ноктите ми тъкмо порастнаха с желаната дължина и ето, че между нас застана фалшив лак за нокти. Лакът го бях взела само за печати, защото беше евтин. Онази вечер реших, че трябва да се лакирам с този черен лак и до вчера сутринта беше започнал да се бели. Преди малко го изтрих, но сякаш част от него е попила в нокътя и не може да се махне. Тъй като пуша и ноктите ми пожълтяват си бях купила пилички, с които си чистя нокътната плочка в три стъпки и съм много доволна от тях. Уви и това не върши работа за момента. Ако някой може да ми каже има ли начин да махна лакът ще съм му много благодарна. Пускам и снимка на външния им вид. Само безименния е обезщетен, защото беше със син лак. http://desmond.imageshack.us/Himg33/...pg&res=landing
    ^^^
    Бургас <3

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    За това отдолу се слага основа за лак, за да не стават такива инциденти. Отиди при маникюристка. Или ги изрежи и си остави нелакирани известно време,за да се оправят.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    С други лакове не са ставали такива инциденти. За сега ще ги лакирам и най-вероятно ще се ходи при маникюристка. Казаха ми, че може да ги избеля със сода, но не се получи.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на tori
    Ами точно за избелване не знам как става, но съм си топила ноктите в оцет, май и той донякъде избелва, но не помня точно.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    По-добре отиди на маникюристка, ако не искаш да си ги режеш (:
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Пробвай да ги потопиш за 15/20 минути в лимонов сок и морска сол. И така няколко дни и да видим дали ще има ефект с избелването. И дори и да не ти оцветяват другите лакове ноктите по тоя начин слагай основа отдолу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си