.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Шоколад

аз не обичам :Д по темата : готова си цял ден да караш на 1 шоколад ? голяма воля можеше да я вложиш в отказването на шоколада вместо да си засипваш организма ..

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Какъв човек си ти?! Честно....това не изразява точно упрек, а крайно очудване....ако ти не можеш, то вашите не са ли забелязали, че се тъпчеш с неща, с които не трябва? И ако искаш да постигнеш нещо - трябва да имаш воля, ако я нямаш, да си я изградиш. Яж нормална храна, не шоколадени боклуци. Какао и маргарин. В темата за кафетата ти ли се чудеше на майка ти, която не може без кафе? Ми ти с шоколада? Готова си да гладуваш вместо да се храниш нормално, но да спреш него. И той подтиква към свръхактивност в големи количества, дава в краткосрочен план голямо количество енергия. Само, че 2 шоколада са 100 пъти по-вредни от едно кафе.....Яж супа, салата...сериозно. Ако у вас няма навсякъде има супа барове , където се продава. 1,50 - 2 лева...така или иначе би ги дала за шоколади.

Banned Мега фен
    само аз ли си ям шоколад колкото ми се яде ? случвало ми се е да изям 2 шоколада на ден,случвало ми се е и цял месец изобщо шоколад да не ми се яде...

^ Аз бях тази, която се чудеше защо мама не може без кафе, като и без това са и 'лабави нервите. Просто ума ми не го побира как ще пие по 3 кафета на ден все едно са 3 чаши вода. И кое му е странното пък, че се учудвам, за един човек, който мрази вкуса на кафето е нормално да му е чудно как някой друг го обожава!

По темата: 1 шоколад на ден?? Мила, и аз обожавам шоколада, но никога не бих яла вс ден шоколад. В него няма нищо полезно, ако беше над 70% какао поне флавонолите му щяха да са полезни за сърцето, но ако е млечен (сигурно за такъв говориш) няма да вземеш нищо полезно от него. Преди като ядях безконтролно всякакви сладки неща имаше случаи да ям по цял шоколад на ден, но това беше 1-2 пъти в месеца и много съжалявам сега, че съм си го позволявала и никога повече не бих го направила. Не може да караш на шоколад цял ден. Това са само 500 ккал пък аз съм чела, че под 1000 калории на ден е нездравословно, най-вече пък ако спортуваш, организма преминавал в икономичен режим. А наскоро пък четох, че дори и само да помирисваш шоколад (да кажем опаковка от шоколад, душ гел/лосион/парфюм със сладък шоколадов аромат) пак ще си доставяш насладата от него без да ядеш. Не съм пробвала,но... Ако искаш да си слаба това всеки ден шоколад трябва да го забравиш... Не бих издържала цял ден на шоколад, на организма му трябват разнообразна храна, ИСТИНСКА храна, шоколада е само "за глезене" , но не мисля, че ще се откажеш от него като си го забраниш напълно, а просто като плаавно започнеш да намаляваш количеството му и впоследствие вече да не си пристрастена. Мда, към сладките неща се пристрастява, казвам го от опит, особено 1вия месец ми беше много, много трудно да ги намаля до минимум, не очаквах, че ще свикна, но става! Доволна съм от себе си, вече почти не ми прави впечатление като видя нездравословна храна и просто не я ям, отминавам я, просто гледам да ям истинска храна. А истинска храна в магазините не се продава. Ох, както винаги се отплеснах малко от темата, извинявам се, сигурно пак поста ми ще стане 100 км.

^ Аз бях тази, която се чудеше защо мама не може без кафе, като и без това са и 'лабави нервите. Просто ума ми не го побира как ще пие по 3 кафета на ден все едно са 3 чаши вода. И кое му е странното пък, че се учудвам, за един човек, който мрази вкуса на кафето е нормално да му е чудно как някой друг го обожава!

По темата: 1 шоколад на ден?? Мила, и аз обожавам шоколада, но никога не бих яла вс ден шоколад. В него няма нищо полезно, ако беше над 70% какао поне флавонолите му щяха да са полезни за сърцето, но ако е млечен (сигурно за такъв говориш) няма да вземеш нищо полезно от него. Преди като ядях безконтролно всякакви сладки неща имаше случаи да ям по цял шоколад на ден, но това беше 1-2 пъти в месеца и много съжалявам сега, че съм си го позволявала и никога повече не бих го направила. Не може да караш на шоколад цял ден. Това са само 500 ккал пък аз съм чела, че под 1000 калории на ден е нездравословно, най-вече пък ако спортуваш, организма преминавал в икономичен режим. А наскоро пък четох, че дори и само да помирисваш шоколад (да кажем опаковка от шоколад, душ гел/лосион/парфюм със сладък шоколадов аромат) пак ще си доставяш насладата от него без да ядеш. Не съм пробвала,но... Ако искаш да си слаба това всеки ден шоколад трябва да го забравиш... Не бих издържала цял ден на шоколад, на организма му трябват разнообразна храна, ИСТИНСКА храна, шоколада е само "за глезене" , но не мисля, че ще се откажеш от него като си го забраниш напълно, а просто като плаавно започнеш да намаляваш количеството му и впоследствие вече да не си пристрастена. Мда, към сладките неща се пристрастява, казвам го от опит, особено 1вия месец ми беше много, много трудно да ги намаля до минимум, не очаквах, че ще свикна, но става! Доволна съм от себе си, вече почти не ми прави впечатление като видя нездравословна храна и просто не я ям, отминавам я, просто гледам да ям истинска храна. А истинска храна в магазините не се продава. Ох, както винаги се отплеснах малко от темата, извинявам се, сигурно пак поста ми ще стане 100 км.

Сори значи, чак сега видях, че авторката е друга, явно трябва да си лягам вече. Направих съпоставката като пример в случая, но след като не се отнася за 1 и същи човек е безпредметно. Обаче пък това, което казах, че с тия пари може да си кпи нещо много по-полезно и вкусно си остава с пълна сила!

Съжалявам за двойния пост, не съм искала да стане така, това което писах отгоре е отправено за Glam0rous, не за FuCKkK13
    едит: Glam0rous е разбрала за кого е, така че пояснението ми става малко излишно. Мда, и аз мисля, че парите за 1 шоколад може да се дадат за нещо по-стойностно и засищащо. Манджички, супички, месо, тези неща са истински... Трябва да се яде от всичко УМЕРЕНО. Почнеш ли да прекаляваш, става лошо. Не може да се живее само с храна от една група, аз лично не одобрявам и вегетарианците, особено веганите, трябва да се ядат продукти и от животински, и от растителен произход.
    Последно редактирано от Lovely Dream : 08-04-2012 на 22:53

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И какво им е на веганите, да те попитам? Трябвало да се ядат животни.. и това кой ти го каза или къде го прочете!?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Зори, май не разбра - момичето иска един ден в седмицата да яде по един шоколад и нищо друго, а не цяла седмица.
    Оффф,да ... Бях се ядосала преди това и явно не съм прочела добре.
    Извинявам се на авторката - не е чааак толкова тъпа
    И все пак ЦЯЛ ДЕН само на един шоколад?!
    Не е нормално
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не се започва въобще диета, ако нямаш воля да я спазваш без да си оставяш подобни "вратички". Не лъжеш друг. Лъжеш себе си. Много е странно това "Не мога." Яденето е нещо, което спокойно може да се контролира. Не е като дишането или нуждата от вода. Ядеш това, което си купиш. Не купуваш => Не ядеш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Не е само заради това, което си купуваш, ами става въпрос и за времето. Много по-лесно е на една млада майка да излезе с детето си на разходка и да му купи нещо от близката баничарница, пицария, или кроасан от някоя лафка, отколкото да му готви вкъщи...
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

^ Което пък за мен значи, че ако не си готов да се грижиш за дете както трябва, по-добре да изчакаш момента, когато си готов. Нещата от магазините/баничарниците определено не са за менюто на деца (не знам на колко е авторката, но предполагам 15-16 и не е започнала да яде по толкова шоколад от вчера, значи си е била дете) . Но не искам да коментирам това, не е въпроса на темата. Просто е трябвало да я контролират в яденето повече от малка и да свикне да яде съвсем различни неща.

Да, надебелей с вредното сладко, вместо с хубави плодове и зеленчуци. Мани, че ще ти излязат 300 пъпки, ама и акне на гъза още малко. Ей, хора, ама ГРАМ не си използвате главите.

Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Аз ако изям един наведнъж за ден ще ми се гади като погледна нещо шоколадено след това. Камо ли да ям всеки ден.
    +

Никога не са ме ограничавали от такива храни и не съм била дебела, сега съм с нормално тегло, но не се харесвам и се ограничавам от почти месец вече.

В какво се състои ограничението? Само на шоколад за целия ден ли
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

^ Не, бе, от три шоколада на един....тва е чисто мъчение...

еми плодове, зеленчуци, яйца, кашкавал,пилешко месо и т.н.

Уф че ограничение. Жалко за хора като мен, на които трябва да им слагат бариерите за храни като печени пилета и яйца, че докато мигнеш заминават завидни количества... Пък то скъпа тази работа, що да не карам и аз на по 100г шоколад на ден, само 2 лв.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Уф че ограничение. Жалко за хора като мен, на които трябва да им слагат бариерите за храни като печени пилета и яйца, че докато мигнеш заминават завидни количества... Пък то скъпа тази работа, що да не карам и аз на по 100г шоколад на ден, само 2 лв.
    1,35 натурален шоколад своге с 10% намаление Днес си купих заедно с милка и пръчици за утре

Ау, натурален. Муцка. Тамън да не дебелея.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен
    нека да се пише поне натурален

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Един път в седмицата - ок, но не карай този ден само на шоколад, вкарай и нещо друго, по-солидно.

Аз пък от месеци не съм яла шоколади, а когато ядях, не беше по повече от 40 гр. наведнъж, 100 и повече гр. не съм яла от повече от 2 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си