.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Работа

Работа

Здравейте на всички..много бих искал да попитам дали някой може да ме ориентира към някаква работа...на 18 години съм сега ще съм 12 клас.Просто още нямам диплома за средно образование..

Супер фен Аватара на mlakniwe
    автомивка, общ работник

Пуснал съм хиляди CV-та просто има толкова много кандидати..с образование и не ме взимат под внимание

Супер фен Аватара на mlakniwe
    ако пускаш CV-та в jobs.bg няма да се намериш работа-отиди на място и питай, най-добре изчакай да завършиш/ще имаш достатъчно време за бачкане до пенсия/-аз имам диплома за средно, но и мен никъде не ме взимат, щото нямам стаж, дори и за висше да имаш диплома пак няма да те вземат никъде, щото искат СТАЖ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    ако пускаш CV-та в jobs.bg няма да се намериш работа-отиди на място и питай
    Както ти казаха във предишния пост не се занимавай със jobs.bg от личен опит ти казвам.
    Колкото и да си пускаш автобиографията нищо няма да стане изобщо там работодателите са толкова несериозни те дори не си отварят акаунтите във сайта да прегледат получените CV-та от хората търсещи работа.
    Виж ако има някъде оставен телефонен номер се обади или ако има оставен адрес отиди на място

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    И аз съм в същото положение. : /
    18 годишен без диплома за средно, а искам да изкарам някой лев,
    но никой не иска човек без опит. Ще изтрая и тази година и като завърша
    се махам от тази държава ..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отиди на курсове , например. Има най - различни. Аз, догодина смятам да отида на някакъв курс, за да мога, когато стана на 18 години да ми е по - лесно да си намеря работа. Иначе моят приятел искаше да работи в месарски магазин /не точно/, но му искаха курсове. И като гледам почти навсякъде е така. Но иначе не се отказвай, продължавай да търсиш. Не губи надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си