.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Дооооста объркана :(((

Здравейте!Пиша ви относно един мой "проблем" (ако мога да го нареча така),точно преди четири години ходих на екскурзия (нека така да го наречем) с наште и там случайно се засякохме с един стар приятел на баща ми.Тогава съм била малка и изобщо не съм гледала на него по по-специален начин.. безразлично ми беше (напълно нормално като се има в напредвид на колко съм била) ,та както и да е миналата седмица баща ми си разцъкваше из фейсбук и гледаше някакви снимки и когато се загледах видях,че и въпросния негов приятел-да го наречем Д. беше на снимките, и по-късно седнах и му намерих фейсбука.. ииии... казано накратко е СУПЕР ГОТИН!!! Вече близо седмица аз само за него мисля и не мога да си го избия от главата, другите ми говорят разни неща,а аз пак за него мисля където и да съм и квото и да правя!Не съм му писала нито дори покана не съм му пращала (съмнява ме и да го направя) ,но се питам откакто стана тва дали е нормално мъж който е набор на баща ми тоест да е на 40 години да ме привлича по такъв начин?И кво да правя изобщо иска ми се да му взема номера.. ии да му пиша.. АБЕ НЕЗНАМ АДСКИ ОБЪРКАНА И РАЗДВОЕНА СЪМ!!!Нека отбележа,че сме и от различни градове.. той живее в един град,а аз в друг ( Моля ви за съвет, кво да правя?

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Съвсем нормално е да имаш симпатии към по-голям мъж, спокойно. Всички ние сме имали.
    Нека обаче да бъдем реалисти, сигурна съм, че и ти самата знаеш, че нищо няма да стане между вас, той най-верояно си има жена и семейство, също така е от друг град и едва те помни коя си, колкото и гадно да ти звучи. Имай си симпатии и надежди към него, никой не ти е забранил. С времето ще ти мине. (: А и щом си го харесала само от снимки едва ли са тооолкова силни чувствата ти.

Споко и аз мисля че един на 23 е много як и понякога си мисля за него ;д Иначе съм влюбена в едно момче на моята възраст ;3

bijou -да, и ти си права донякъде съвсем нормално е,но ако са само симпатии,а не и ако прераснат симпатиите в нещо по- голямо и сериозно .. говоря ти от моя страна, естествено.И да точно, че е женен има и дете! Явно най-добре ще е да изчакам да мине извесно време, а не да се впрягам сега излишно за глупости.. мерси все пак : (

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Според мен не прави НИЩО не му пиши не се опитвай да се свързваш с него по какъвто и да било начин! Опитай се да го забравиш не си мисли за него знам че ти звучи невъзможно, но когато се сетиш за него си помисли, че той има семейство, той има дете и съпруга, които го чакат след работа и т. н. Помисли си ако случайно стане нещо м/у вас как ще се почувстват те ? Помисли си как ще се почувстваш ако баща ти си хване някоя мацка на твоите години? И спокойно сега мислиш, че няма да можеш да го забравиш, но бързичко ще ти омръзне да му гледаш снимките и ще намериш подходящия за теб

Изчакай докато всичко утихне.Опитай да не мислиш за това, съсредоточи се върху друг.Рано или късно ще го забравиш, а и той все пак е доста по-голям от теб.

Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    Според мен не прави НИЩО не му пиши не се опитвай да се свързваш с него по какъвто и да било начин! Опитай се да го забравиш не си мисли за него знам че ти звучи невъзможно, но когато се сетиш за него си помисли, че той има семейство, той има дете и съпруга, които го чакат след работа и т. н. Помисли си ако случайно стане нещо м/у вас как ще се почувстват те ? Помисли си как ще се почувстваш ако баща ти си хване някоя мацка на твоите години? И спокойно сега мислиш, че няма да можеш да го забравиш, но бързичко ще ти омръзне да му гледаш снимките и ще намериш подходящия за теб

Това..

Всяка тръпка отминава с времето. Като си в пубертета хормоните ти бошуват и ще има да си падаш по хора на различни години. Аз както съм си падала по по-малки от мен примерно 12/13 годишни, така и съм си падала по мъже на 30/40/50. Това не значи, че съм ги обичала, а само че хормоните ми са ме карали да съм привлечена към тях. И все пак има си нещо секси в един мъж на 40. Напълно развит, умен, повечето са с хубаво тяло. Не се изненадвам, че си си паднала по него. И все пак и това ще отмине. Не се задълбочавай много в тези отношения.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не знам дали е нормално или не. Но за мен не е. Не мога да се представя с човек, който е колкото баща ми. Още повече е време да се откажеш от него и да спреш да си даваш надежди, ако го правиш, де. Само ще се нараниш и това ще е.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Не му пиши, даже покана не му пращай.
    Защото по-късно може и да съжаляваш.
    Това е временна тръпка
    Ще мине (:
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Щом си мислиш, че има нещо нередно, значи най-вероятно и сама разбираш, че е така. Недей да се занимаваш. Може да е женен или най-малкото да ти обърка живота. Един мъж на 40 в никакъв случай не би имал сериозни намерения към ученички. Ще те ползва само за секс, а ти само по снимките му вече изглеждаш влюбена...

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Това ме навежда на спомени...аз откакто навърших 7 много си харесвах бащата на едно момиче,което е 3 години по-малко от мен Всяка година ходехме с тях на море и аз и моите приятелки въздишахме по него...сърфист,перфектно тяло,нудист...абее як си беше но и за миг не е ставало дума за нещо друго освен гледане.Ще ти мине ,споко.Не започвай контакт - нищо няма да стане.

Лелее.. колко мнения и всичките негативни (така си и знаех),но въпреки всичко сте прави Аз пак тайничко ще си мечтая за него щот е СУПЕР ЯКИЯЯЯ!!!Както каза по-нагоре една потребителка един по-зрял мъж може да бъде много привлекателен.Както и да е,мерси много за съветите

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и аз имам определени симпатии към приятел на чичо ми , който е 10-тина години по-млад от него (24-5-6 някъде)
    и на баща ми (на 26 е пича)
    ама няма лошо
    помечтай си
    пък помисли реално после как ще си с него, като той може да ти е баща
    ще ти стане гадно и ще ти мине привличането :/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Ще мине и това. Огледай се за някой на товята възраст.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на FunkyPie
    а,споко напълно е нормално-та аз се кефя на певеца на любимата ми група то доста хора му се кефят де,но просто имаше момент дето исках да се убия задето не го познавам (сега ми изглежда тотално абсурдно де) таа той е на 40 сега и няма измъкване от симпатиите ми към него
    http://www.youtube.com/watch?v=r00ik...feature=relmfu <<ето този пичага

Това е нормално да бъдеш привличана от човек, който е недостижим - т.е. по-голям, от друг град и т.н. Просто не си намерила подходящия човек на твоите години... Според мен, излез с приятелки, идете в мола , на кино, или на друго място, където ще видите готини момчета, запознайте се и мисля, че все някой ще ти хареса.

Забрави го! Трудно или не, точно това трябва да направиш. Пък и реално погледнато нищо не може да се случи между вас. Човекът си има жена и дете, живее в друг град и е набор на баща ти. Избий си го от главата и се опитай да си съсредоточиш вниманието върху някое момче на твоята възраст.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си