Здравейте!Пиша ви относно един мой "проблем" (ако мога да го нареча така),точно преди четири години ходих на екскурзия (нека така да го наречем) с наште и там случайно се засякохме с един стар приятел на баща ми.Тогава съм била малка и изобщо не съм гледала на него по по-специален начин.. безразлично ми беше (напълно нормално като се има в напредвид на колко съм била) ,та както и да е миналата седмица баща ми си разцъкваше из фейсбук и гледаше някакви снимки и когато се загледах видях,че и въпросния негов приятел-да го наречем Д. беше на снимките, и по-късно седнах и му намерих фейсбука.. ииии... казано накратко е СУПЕР ГОТИН!!! Вече близо седмица аз само за него мисля и не мога да си го избия от главата, другите ми говорят разни неща,а аз пак за него мисля където и да съм и квото и да правя!Не съм му писала нито дори покана не съм му пращала (съмнява ме и да го направя) ,но се питам откакто стана тва дали е нормално мъж който е набор на баща ми тоест да е на 40 години да ме привлича по такъв начин?И кво да правя изобщо иска ми се да му взема номера.. ии да му пиша.. АБЕ НЕЗНАМ АДСКИ ОБЪРКАНА И РАЗДВОЕНА СЪМ!!!Нека отбележа,че сме и от различни градове.. той живее в един град,а аз в друг ( Моля ви за съвет, кво да правя?