От около 6 месеца излизам с едно момче. Първият един ходехме, след това ми каза, че харесва друго момиче и че иска да останем приятели. Така беше две седмици. След това пак започна да ме търси, да излизаме. Продължихме да се виждаме още 2 месеца. Започнахме да си говорим за секс, бях девствена. Един път се беше замислил за нещо, попитах го а той ми каза че се чуди дали ако спя с него ще се пренеса при него (което нямаше как да стане защото съм на 16, но го каза просто така ) Попитах го защо а той каза: "ще ме заобичаш" Тогава ми се струваше смешно и му казах, че няма как да стане. Спах с него и противно на очакванията ми продължихме да се виждаме. Не ходехме, не се виждахме всеки ден, но намирахме време един за друг и ми беше приятна компанията му. Така продължи до преди 1 месец когато една вечер излязохме говорехме си и ме попита дали го обичам, казах му 'не' и попитах дали трябва, а той отговори с да. След това отново правих секс с него, беше ми за втори път. След това си писахме, излизахме няколко пъти но в последните седмици не си пишем и не се виждаме. Като се срещнем се поздравяваме и това е. Но започна да ми пука за него. Не мислех, че ще стане така, а и не исках. Но разбирам, че го харесвам, дори мисля за него доста често. Привързах се, а не исках. В същото време не искам да знае, че ми пука за него. Объркана съм и не знам какво да правя.. за първи път се интересувам толкова от някой