- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Девствена съм. С приятеля ми се натискахме и и той ми го вкара няколко пъти, но не много навътре беше без презерватив и сега се притеснявам да не забременея.
изчисли си овулацията
Режи си вените!
Лапе, нищо ти няма, освен че вече не си девствена де..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е, стига бе, много негативни отговори й изпращате, просто е притеснено момичето... Спокойно мила, не се притеснявай, едва ли от първия път ще забременееш, макар че шансът не е нулев. Утре задължително си купи хапчета и ако случайно ти закъснее, отиди до аптеката и си купи тест .. това е за сега каквото може да направиш, дано няма последствияи другия път задължително използвай презерватив
))
НЕ си девственаСамо не разбрах..той свършвал ли е в теб? Ако е - веднага хапче,ако не е - НЯМА ТИ НИЩО.И защо не се информирате малко преди да започнете полов живот,за да взимате необходимите мерки,а чак като стане белята - ПАНИКА!!!И кондом задължително следващия път.
![]()
Troll level: Ultra Amateur
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
благодаря ви много ,наистина ме успокоихте)
Не си бременна, но не си и девствена вече. Следващият път с презерватив!
то е забранено
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
1 - не си девствена
2 - бременна си. Имаш близнаци, куче, котка и магаре. Успех с раждането. Близнаците да ги кръстиш съответно според пола Унуфри и Страцимир или Доца и Кераца, пък за другите любимци - оставям на теб.
П.С - самият факт, че питаш подобно нещо изразява, че имаш ниво на ай кю малко под 70 пункта, анатема, ти не трябва да правиш секс повече![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."