- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- пускайте канал 1
тервел по кой канал ще го дават ? щото по първи е финала 100м
И аз туй се чудя,ама ще дават ся финала и евентуално тогава по БНТ...
maDamn
определено много по-добрия от двамата на ринга
браво на пулев![]()
Сега се определя съперника на Тервел на 1/2 финала ... Или Шампиона или някакъв руснак ( руснако са опасни ора ей xd ) Който и да е , ще пада ;P
Нашия ще играе срещу номер 1 в света в тая категория...
Което не значи,че няма шансове.
maDamn
Е каквото и да си говорим третия рунд беше за британеца. Детелин беше доста пасивен. Абсолютна същата работа, както Сашо Александров с/у корееца, ама тука беше в полза за британеца.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Аре ,бе, по нищо не му отстъпи, предимството да си домакин,те това е.
Сега го слушам Детелин по БНТ, Костадинова и тя говори.Ама минало е вече.
Сега да гледаме напред към днешните състезатели!!!
maDamn
Ххаахха тая Стамболова все едно и е през... Няква спокойна ми се вижда :/ Аз, ако бях с такива претенции и направя такава грешка ще ме е срам да говоря.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Е да,ве , тя още не може да го осъзнае...той треньора и я отписа...
maDamn
Той треньора и - Корема е най-големия мухльо. Вечно се оправдава...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Малко остана до изпълнението на Данчо стискайте палци да се представи добре![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
И борците нещо не са подготвени, както трябва. Поне класиците нищо не показват...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Ами то като цяло не сме много подготвени... другите държави изсипват маса пари за да могат да подготвят спортистите за олимпиада, а наща държавица кво дава, един голям кур и спортистите да влагат свои пари за подготовка
Законът е закон,
но той врата в полето е
нали трябва да има пари за футблистити, тоя алкохол да не се изпива сам, а случайно ли е, че те всичките са чалга фенове ?
n00bs
както някой беше казал залагаме всичките си пари на куц кон (футбола) а там където ни бива оставаме на самотек
да намалят парите за футбол и да им окастрят заплатите с 2/3 ти
Топчо преди правеше по 1 шиша водка и си тръгваше като първия бял човек от бара кво да говорим![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
да се закрият всички спортове ! а стадионите да станат казина и стриптийз барове !
n00bs
а казината и стрийптийз баровете да се реконструират в газови камери и всички цигани и турци да минат от там.....
и те така
Законът е закон,
но той врата в полето е
Абе хора сега като не пише live/на живo по bnt , дали това което дават е на запис или не? Не пише НА ЗАПИС нито НА ЖИВО ???![]()
На умряло е приятел :/ Щурците цвилят навънка като луди.
МОМЧЕ
Penguin power!!