.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Менструация

Задължително ли е ПМС преди всяка менструация, и ако някои знае някакви трикове (ефикасни)за предизвикване да сподели

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Не е задължително да имаш симптоми преди менструацията, но в 90% от случаите има поне един - я болки в корема, я подути гърди и т.н. А за предизвикване, бях чела за лъжица канела, пробвах, гадно на вкус и нищо не стана, така че не знам.
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако е нещо важно - гинеколог. Иначе на бабини деветини не вярвам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Пиши на кирилица! Кое по-точно не разбра?
    Ходи на лекар като толкова те е страх,прочетох ти и другата тема.Освен това преди менструацията винаги има някакви симптоми.Болки в корема има в 99% от случаите и то често 2,3 дни преди идването на цикъла.
    Направи си един тест,но само ако са минали 14 дни от половия акт или на първия ден от закъснението.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Принципно не е задължително, но в много от случаите ги има или поне един.

Не е задължително, но все пак в повечето случаи има нещо, което подсказва. Пий един аспирин и си хвърли горещ душ,при мен помага, поне ме успокоява, а то заради притеснение може да не ти идва.

*Стар ник - sladkata_bebz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си