.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: bremenna li sum ?

bremenna li sum ?

Zdraveite minali mesec pravih s sex s taka nare4eniq prekusnat polov akt, sled tova menstryaciqta mi doide 3 dni obilna i 2 dni po 3-4 kap4ici za den , tozi mesex trqbvashe da mi doidesh na 3/4, no uvi nqma ni6to...bremena li sum ?! ne iskam testove..?!

вероятно да Kак мислиш да кажеш на вашите ? А ще правиш ли аборт ?

6te se dokaram do psihqtur, ako zaviseshe ot men NE! no o6te n6 ne e sig...

Супер фен Аватара на Christinna
    Аз лично не мисля, че този въпрос е за тук, понеже нито знаем точно какво се е случило ти казваш само, че си правила секс, но не и дали е било с презерватив и ако е било дали е станало нещо с него и затова да се съмняваш.. а и щом ти е дошло.. най-добре си направи тест за по сигурно, щото ние едва ли можем да развием някви ясновидски способности и да ти кажем дали си бременна или не си.

Бременна си искренно ти го пожелавам,защото не пишеш на кирилица

bez prezarvativ bez svur6vane v men,imash si predishnata menstruaciq no malko stranna sega tazi zakusnqva, nqma dori pred menstryalen sindrom..no tyko 6to 4etoh za предеякулационна течност, която съдържа сперматозоиди и не се усеща от мъжа, отделя се малко преди самата еякулация.

Цитирай Първоначално написано от Jammie Виж мнението
    Бременна си искренно ти го пожелавам,защото не пишеш на кирилица
    Е ама виж отдолу е смесила кирилица с латиница.. и да бременна си с тризнаци, щом е било без презерватив.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тук се пише на кирилица.
    Сметни си овулацията. Секс се прави с презерватив - особено от индивиди като теб.
    Не си бременна според мен. Дишай.
    И все пак - направи си един тест със сутрешна първа урина.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    мани майтап, ама съм чувал за случаи при които заради предеякулационната течност се забременява по-бавно и първата менструация идва, но втората не и забременяваш.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    На колко години си , че чак сега разбираш за предеякулационната течност ??
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Ужас,просто исках да споделя с някои вие ме нападнахте като дявол...

Не разбирам сега за нея просто за 1пут се сблъсквам с проблем с които може тя да е замесена.. и на 17 съм

Град
    България
    Не сме те нападнали . Не мислиш ли , че е малко срамно да търсиш в интернет за тази течност.. Още ми е чудно на колко години си ?
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

о това е ужасно, а мислили ли сте за име на детето ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    С какво сме те нападнали? Ние тук не сме гинеколози, нито пък циганки с позлатени големи халки за обеци, седящи пред стъклено кълбо с крака преплетени в разноцветна тъмна рокля.
    Казахме ти каквото имахме да ти кажем най-спокойно.

Цитирай Първоначално написано от amnessia Виж мнението
    Не мислиш ли , че е малко срамно да търсиш в интернет за тази течност..
    Моля? Я, обясни.

Еми направи си тест ако толкова се притесняваш.. хубаво си задала въпрос ама ние как да ти кажем с точност.....

Супер фен Аватара на ccdesigns
    много е важна, заради нея са измислени презервативите. до колкото знам индийката, която роди осемзнаците е забременяла точно от предеякулационна течност
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Предеякулационна течност за твое сведение е.. по скоро вода..Не съм най-компетентния човек, но така или иначе, ако чак много сериозно те вълнуват тези проблеми и ти трябват спешни и точни отговори, ти трябва лекар.
    Сега, аз знам на първо място и дебело да подчертая: прекъсването на половия акт е несигурен метод, точно защото тази предеякулационна течност съдържа простатни течности смесени със никакво количество семенна течност. Нещата които пише в интернет са..пълни филми..няма такъв случай !

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Мацка, защо и 2те си теми си ги пуснала и в този раздел и в здравният раздел? Дублажа на теми не е позволен тук, както и латиница. Иначе по темата съм ти отговорила в другият раздел.

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    о това е ужасно, а мислили ли сте за име на детето ?
    Аз имам предложения Унуфри , Угонди , Мушмул , Гугудка..харесва ми и Кики но е с прекалено нормално звучене,мисля че при такова зачеване трябва да е нещо отличаващо се

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    много е важна, заради нея са измислени презервативите. до колкото знам индийката, която роди осемзнаците е забременяла точно от предеякулационна течност
    да дори съседката роди наскоро близнаци пак от предмързимедагонапиша течност

Град
    България
    Еми браво ! Прочети малко повече за секса и начините на забременяване за друг път да знаеш , а не да питаш във форумите.Наистина е тъпо на 17 години да не знаеш прости неща...
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Hwyrlqm boba i ti kazwam wednaga - triznaci...siamski.
    Майна,не се научихте ,че се пише на кирилица,маймуни ли сте,кви сте?
    Без тест няма да стане - отиваш , купуваш , пикаеш и знаеш за кво иде реч. Като не има и лекари.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Hwyrlqm boba i ti kazwam wednaga - triznaci...siamski.
    Майна,не се научихте ,че се пише на кирилица,маймуни ли сте,кви сте?
    Без тест няма да стане - отиваш , купуваш , пикаеш и знаеш за кво иде реч. Като не има и лекари.
    Защо те е страх да и кажеш направо, че е бременна, а я караш тестове да си прави ?

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Такам, квото станало, станало, изчакай още малко и ако не ти дойде, прави тест, за да знаеш със сигурност, защото от нерви и притеснения може да ти закъснее
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си