- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bremenna li sum ?
Zdraveite minali mesec pravih s sex s taka nare4eniq prekusnat polov akt, sled tova menstryaciqta mi doide 3 dni obilna i 2 dni po 3-4 kap4ici za den , tozi mesex trqbvashe da mi doidesh na 3/4, no uvi nqma ni6to...bremena li sum ?! ne iskam testove..?!
вероятно даKак мислиш да кажеш на вашите ? А ще правиш ли аборт ?
6te se dokaram do psihqtur, ako zaviseshe ot men NE! no o6te n6 ne e sig...
Аз лично не мисля, че този въпрос е за тук, понеже нито знаем точно какво се е случило ти казваш само, че си правила секс, но не и дали е било с презерватив и ако е било дали е станало нещо с него и затова да се съмняваш.. а и щом ти е дошло.. най-добре си направи тест за по сигурно, щото ние едва ли можем да развием някви ясновидски способности и да ти кажем дали си бременна или не си.![]()
bez prezarvativ bez svur6vane v men,imash si predishnata menstruaciq no malko stranna sega tazi zakusnqva, nqma dori pred menstryalen sindrom..no tyko 6to 4etoh za предеякулационна течност, която съдържа сперматозоиди и не се усеща от мъжа, отделя се малко преди самата еякулация.
Тук се пише на кирилица.
Сметни си овулацията. Секс се прави с презерватив - особено от индивиди като теб.
Не си бременна според мен. Дишай.
И все пак - направи си един тест със сутрешна първа урина.
мани майтап, ама съм чувал за случаи при които заради предеякулационната течност се забременява по-бавно и първата менструация идва, но втората не и забременяваш.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
На колко години си , че чак сега разбираш за предеякулационната течност ??
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Ужас,просто исках да споделя с някои вие ме нападнахте като дявол...
Не разбирам сега за нея просто за 1пут се сблъсквам с проблем с които може тя да е замесена.. и на 17 съм
Не сме те нападнали . Не мислиш ли , че е малко срамно да търсиш в интернет за тази течност.. Още ми е чудно на колко години си ?
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Еми направи си тест ако толкова се притесняваш.. хубаво си задала въпрос ама ние как да ти кажем с точност.....
много е важна, заради нея са измислени презервативите. до колкото знам индийката, която роди осемзнаците е забременяла точно от предеякулационна течност
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Предеякулационна течност за твое сведение е.. по скоро вода..Не съм най-компетентния човек, но така или иначе, ако чак много сериозно те вълнуват тези проблеми и ти трябват спешни и точни отговори, ти трябва лекар.
Сега, аз знам на първо място и дебело да подчертая: прекъсването на половия акт е несигурен метод, точно защото тази предеякулационна течност съдържа простатни течности смесени със никакво количество семенна течност. Нещата които пише в интернет са..пълни филми..няма такъв случай !
Мацка, защо и 2те си теми си ги пуснала и в този раздел и в здравният раздел? Дублажа на теми не е позволен тук, както и латиница. Иначе по темата съм ти отговорила в другият раздел.
Еми браво ! Прочети малко повече за секса и начините на забременяване за друг път да знаеш , а не да питаш във форумите.Наистина е тъпо на 17 години да не знаеш прости неща...
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Hwyrlqm boba i ti kazwam wednaga - triznaci...siamski.
Майна,не се научихте ,че се пише на кирилица,маймуни ли сте,кви сте?
Без тест няма да стане - отиваш , купуваш , пикаеш и знаеш за кво иде реч. Като не има и лекари.
maDamn
Такам, квото станало, станало, изчакай още малко и ако не ти дойде, прави тест, за да знаеш със сигурност, защото от нерви и притеснения може да ти закъснее![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!