.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Тройка, оргия ....

До сега не съм участвал в нищо подобно, но ми е интересно за хората, които са го правили независимо с колко човека и от какъв пол са...

Как се решихте да го направите, предварителна уговорка, спонтанно, парти...
    Съжалявате ли ? Кое Ви хареса най-много, докато го правихте или може би кое не Ви хареса ?
    Бихте ли го споделили с настоящия си приятел/ка или предпочитате да не знае? Бихте ли го повторили или не ? С повече момчета или с повече момичета предпочитате ?

със 2 момичета съм правил обаче бях толкова пиян че май минавах към зрител д;

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от cerb12 Виж мнението
    със 2 момичета съм правил обаче бях толкова пиян че май минавах към зрител д;
    The same.
    Гаджето не си го давам на никого,нито пък искам неина приятелка примерно.. Бих се навил на 2 момичета или с най-добрия ми приятел да нацепим някоя от купон

Интересна тема. Винаги съм искала, ама не ми е стискало така да се каже...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз лично бих се навил само с две момичета, при условие, че не съм с приятелка и не съм ангажиран с никое от момичетата, и двете трябва много да ми харесат Иначе като цяло всички други вариянти изключват желанието ми за проба ...

Но все пак ми е интересно мнението на хората Да знам дали съм изпуснал нещо голямо или секс като секс...

С приятелка и един пич, който се оказа девствен...
    Не беше по уговорка - винаги съм искала да пробвам с 2ма мъже, а не с втора жена....
    Беше....голям смях и пародия на секс...и не бих го повторила по редица причини.

Цитирай Първоначално написано от EarthHeaven Виж мнението
    Не беше по уговорка - винаги съм искала да пробвам с 2ма мъже, а не с втора жена....
    Беше....голям смях и пародия на секс...и не бих го повторила по редица причини.
    Не би го повторила изобщо или би направила компромис, ако е с двама мъже ?

Цитирай Първоначално написано от 6timi Виж мнението
    Не би го повторила изобщо или би направила компромис, ако е с двама мъже ?
    Ако ми се отдаде случаен шанс (както беше въпросния път) и не съм обвързана бих пробвала с двама мъже - иначе, в никакъв случай не бих си правила уговорка за нещо подобно

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от EarthHeaven Виж мнението
    тц тц, въпросният е имал интересен първи път.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Бих пробвал,но само ако си нямам сериозна приятелка,не бих делил гаджето си с друг/а
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Бих пробвал,но само ако си нямам сериозна приятелка,не бих делил гаджето си с друг/а
    Подкрепям с две ръце :P

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Против съм.

Никога не бих се съгласила за такова нещо.
    Безсмислено и тъпо ми се струва.

Има си много други начини за разнообразяване в секса.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако съм необвързана и е с друго момиче (най-добре приятелка) и ,момче с което не сме близки да.

Иначе сега нИ бих.
    maDamn

Май хората, които са пробвали не са чак толкова много

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Май хората, които са пробвали не са чак толкова много
    Или няма да си кажат.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Или няма да си кажат.
    Може може... какви ли не неща казват в този форум... ама тук май ги е срам :P

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Или няма да си кажат.
    Няма да си кажат ? Мисля,че е точно обратното..дори съм сигурен че 60% от историйте които чухме са съчинени..

Аз бих пробвал с 2 момичета..Колкото до тройката с 1 момиче и 2 момчета...мисля,че до някаква степен е тормоз за момичето..(мое мнение)

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    По-скоро хората,които ще си признаят не са чак толкова много...

По темата:Не обичам да деля,независимо дали съм обвързана или не. А и в тази сфера имам известни предразсъдъци
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    с непознати-може би,и то ако М:Ж=1:2
    но ако съм обвързана и да го деля? абсурд.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на chushkopek
    Ако никой от участниците не е обвързан, САМО тогава бих се съгласил на 3-ка независимо от съотношението М:Ж.
    Оргия едвали някога бих правил поради риск от болести.

сега се замислих, че може би всички които се отричаме, при първа възможност ще скочим в някакво такова приключение, ама сега отричаме защото не ни се е паднало да го направим ... Дано не съм прав... защото и аз самият съм от отричащите се ...

До сега не съм участвал в нищо подобно, но ми е интересно за хората, които са го правили независимо с колко човека и от какъв пол са...

Как се решихте да го направите, предварителна уговорка, спонтанно, парти...
    Съжалявате ли ? Кое Ви хареса най-много, докато го правихте или може би кое не Ви хареса ?
    Бихте ли го споделили с настоящия си приятел/ка или предпочитате да не знае? Бихте ли го повторили или не ? С повече момчета или с повече момичета предпочитате ?
    правила съм 3ка с 2 момчета , единият ми беше приятел за секс , а другия негов приятел. Искахме да пробваме с още едно момиче но те трудно се надъхват но от друга страна приятеля му беше съгласен / разбираемо нали е мъж / , не беше предвидено точно за вечерта в която се случи. Не не съжалявам - трябва да се пробва всичко но не бих го направила с човек към който имам по специални чувства .

Цитирай Първоначално написано от Лола Виж мнението
    правила съм 3ка с 2 момчета , единият ми беше приятел за секс , а другия негов приятел. Искахме да пробваме с още едно момиче но те трудно се надъхват но от друга страна приятеля му беше съгласен / разбираемо нали е мъж / , не беше предвидено точно за вечерта в която се случи. Не не съжалявам - трябва да се пробва всичко но не бих го направила с човек към който имам по специални чувства .
    Я пробвай да изпиеш една кана сярна киселина, да видиш какво ш стане... нали всичко трябва да се пробва.

Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Я пробвай да изпиеш една кана сярна киселина, да видиш какво ш стане... нали всичко трябва да се пробва.
    всеки сам решава какво да прави и какво не, така че съжалявам ако моето мнение е по различно от твоето

Цитирай Първоначално написано от Лола Виж мнението
    А с момче и момиче би ли пробвала ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си