- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка, оргия ....
До сега не съм участвал в нищо подобно, но ми е интересно за хората, които са го правили независимо с колко човека и от какъв пол са...
Как се решихте да го направите, предварителна уговорка, спонтанно, парти...
Съжалявате ли ? Кое Ви хареса най-много, докато го правихте или може би кое не Ви хареса ?
Бихте ли го споделили с настоящия си приятел/ка или предпочитате да не знае? Бихте ли го повторили или не ? С повече момчета или с повече момичета предпочитате ?
със 2 момичета съм правил обаче бях толкова пиян че май минавах към зрител д;
Интересна тема. Винаги съм искала, ама не ми е стискало така да се каже...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз лично бих се навил само с две момичета, при условие, че не съм с приятелка и не съм ангажиран с никое от момичетата, и двете трябва много да ми харесатИначе като цяло всички други вариянти изключват желанието ми за проба ...
Но все пак ми е интересно мнението на хоратаДа знам дали съм изпуснал нещо голямо или секс като секс...
![]()
С приятелка и един пич, който се оказа девствен...
Не беше по уговорка - винаги съм искала да пробвам с 2ма мъже, а не с втора жена....
Беше....голям смях и пародия на секс...и не бих го повторила по редица причини.
Бих пробвал,но само ако си нямам сериозна приятелка,не бих делил гаджето си с друг/а
>>DjBelev<<
Против съм.
Никога не бих се съгласила за такова нещо.
Безсмислено и тъпо ми се струва.
Има си много други начини за разнообразяване в секса.
Ако съм необвързана и е с друго момиче (най-добре приятелка) и ,момче с което не сме близки да.
Иначе сега нИ бих.
maDamn
Май хората, които са пробвали не са чак толкова много![]()
По-скоро хората,които ще си признаят не са чак толкова много...
По темата:Не обичам да деля,независимо дали съм обвързана или не.А и в тази сфера имам известни предразсъдъци
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ако никой от участниците не е обвързан, САМО тогава бих се съгласил на 3-ка независимо от съотношението М:Ж.
Оргия едвали някога бих правил поради риск от болести.
сега се замислих, че може би всички които се отричаме, при първа възможност ще скочим в някакво такова приключение, ама сега отричаме защото не ни се е паднало да го направим ...Дано не съм прав... защото и аз самият съм от отричащите се ...
![]()
правила съм 3ка с 2 момчета , единият ми беше приятел за секс , а другия негов приятел. Искахме да пробваме с още едно момиче но те трудно се надъхват но от друга страна приятеля му беше съгласен / разбираемо нали е мъж / , не беше предвидено точно за вечерта в която се случи. Не не съжалявам - трябва да се пробва всичко но не бих го направила с човек към който имам по специални чувства .