.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: bremenna li sum ?

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Jammie Виж мнението
    Предеякулационна течност за твое сведение е.. по скоро вода..
    А за твое сведение, ти си страшно тъп.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    А за твое сведение, ти си страшно тъп.
    Просто го сравних с нещо което ми дойде на ум,но би ме упровергал за богатото съдържание на семе в тази така наречена предеякулационна течност ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Jammie Виж мнението
    Просто го сравних с нещо което ми дойде на ум,но би ме упровергал за богатото съдържание на семе в тази така наречена предеякулационна течност ?
    Все едно да сравнявам круша и ябълка - да и двете са плодове, ама разлика огромна.
    От водата, генийче, забременява ли се? Има толкова много жени забременяли от въпросната течност. В нея се съдържа сперматозоиди, и макар съдържанието им да не е богато и огромно, факт е че те са си там и забременяването (особено ако момичето е в овулация когато половия акт се извърши) е напълно възможно.

А, момиче съм.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Все едно да сравнявам круша и ябълка - да и двете са плодове, ама разлика огромна.
    От водата, генийче, забременява ли се? Има толкова много жени забременяли от въпросната течност. В нея се съдържа сперматозоиди, и макар съдържанието им да не е богато и огромно, факт е че те са си там и забременяването (особено ако момичето е в овулация когато половия акт се извърши) е напълно възможно.

А, момиче съм.
    За това е трудно да се разберем..не приемай толко буквално мила...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си