.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Съвет

Question Съвет

С приятеля ми и двамата сме на 16, заедно сме от доста време, но напоследък връзката ни не върви особено добре. Караме се всеки ден, вече като че ли не се чувствам така, както в началото на връзката ни. Понякога се чувствам задължена да се виждам с него, ако не се видим някой ден ми прави проблеми, настоява всеки ден да сме почти по цял ден заедно, аз ако му кажа че трябва да отида на зъболекар примерно, той ще го извърти един вид всеедно не искам да се видя с него. Да не говорим ако отида с приятелки на плаж какво става. Вече започвам да си мисля за раздяла, и зная, че ще е по-добре да сме разделени поне за известно време, въпреки че и двамата много се обичаме и държим един на друг. Но просто не знам как да му го кажа, как той ще го приеме. Ще започне да драматизира и да ми говори как смята да се самоубие, как няма да може да продължи напред. Моля ви дайте ми някакви съвети Благодаря предварително

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Не късайте. Просто си поговорете, като нормални хора и си дайте малко време на спокойствие. Нищо не губите.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Сигурна ли си че си на 16? Да не си на 12?

И, заяви му го в прав текст. Бъди твърда, пряма и рязка. Не му позволявай да те баламосва с приказки за самоубийство и други. С такъв не ти трябва да бъдеш.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Недей прибързва с решенията си. Казваш, че сте заедно от дълго време и именно , заради това трябва да седнете и да говорите като нормално зрели хора. Не веднага да тръгнеш да го скъсаш, само защото ... И аз не разбрах защо. Поговори с него. Разберете се. Разяснете си чувствата. Възможно е да си дадете кратка почивка, макар голяма част от тия завършват с раздяла.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Ако наистина се обичате и държите един на друг,един разговор ще може да повлияе.Просто му обясни как се чувстваш.

Първо поговорете, кажи му, че те задушава и, че имаш нужда да се виждаш и с други хора. Ако не подейства-късайте, само без да му се хващаш на глупостите от сорта на т'ва, че щял да се самоубие и тем подобни.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Поговорете си
    Кажи му, че не може да се виждате 24/7
    Искаш да се виждаш с приятелки, той да е известно време с приятели
    И така (:
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си