.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

МНОГО КОСМИ ПО КРАКАТА

Здравейте, до сега съм си бръснал краката само 2 пъти и то през лятото с обикновенна самобръсначка, защото имам адски много косми по краката и задника ) сега обаче съм решил да си махна от тези на задника от гледна точка на тва че ме дразнат понеже са много дълги и при ходене по голяма нужда става мазало.. въпроса ми е на краката космите да ги махна с самобръсначка, защото не ми се рискува с други неща като кола маска и простотии ,дето ако не знам как се ползва ще си махнем и кожата на краката :Д.. тва ок но на задника и по точно на дупката космите как да ги махна пак ли с самобръсначка или ? ( не ми се ходи на козметик не ми е за парите просто не искам някой друг да ми бръсне задника )

как точно се използва

мажеш чакаш махаш

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Аз един път се пробвах с такъв подобен крем на ръцете - ама нещо не ми се получи ..
    за това си действам с бръсначката .. - защото не мога да чакам докато пораснат за епилатора -

Ще пробвам на марката Veet тея дни

Някой да е пробвал ?!
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма нищо страшно с кола маските. Да не би да си мислиш, че момичетата сме ходили на курсове за това как да го използваме? Освен болката, надали ще имаш други проблеми. Пък и е ефективен. Не като самобръсначката да се налага честичко да ги махаш.
    Крем депилатор също е вариант, но ефекта е като при самобръсначката. Ти си решаваш с кое ще действаш. Само да имаш предвид, че с епилатор и кола маска ще се наложи да търпиш болка. Която няма да е за умиране, де. Но да го имаш в предвид.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Хаха на мене супер бавно ми растат навсякъде а само 1 път съм пробвал кола маска на подмишниците..

На краката преди 3 дена съм ги бръснал и едвам се вижда косъма как пониква..
    А на ръцете преди 3 дена също и така е и при ръцете ми..

А се бръсна малко повече от 3 години.. - (повечето ще кажат, че е гейско) АМА НЕ Е !!

- Бръсна се на всеки 10 дена и без това много бавно ми растат .. (за което се радвам) ..
    Азис - Хоп [music]

annieAmber

Ще го проам тоя крем, дето само го нанасям и после чакам примерно 10 мин и го измивам ако правилно съм разбрал не се налага да залепям и отлепям разни неща ами само това ако е така ще го пробвам тоя начин иначе както казах не рабзирам много от тия кола маски, и не искам да си прецакам нещо да си отлепя кожата ..

Повече от фен Аватара на mechone
    Подстрижи ги с машинка (1-2 номер), за да не приличаш на гей като си избръснеш до кожа...

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Няма нищо страшно с кола маските. Да не би да си мислиш, че момичетата сме ходили на курсове за това как да го използваме? Освен болката, надали ще имаш други проблеми. Пък и е ефективен. Не като самобръсначката да се налага честичко да ги махаш.
    Крем депилатор също е вариант, но ефекта е като при самобръсначката. Ти си решаваш с кое ще действаш. Само да имаш предвид, че с епилатор и кола маска ще се наложи да търпиш болка. Която няма да е за умиране, де. Но да го имаш в предвид.

Това...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от world91 Виж мнението
    при ходене по голяма нужда става мазало
    Кво, викаш кат сереш и се стича по космите на гъза.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Веднага ли ставаш гей, щом ги махнеш до кожа? лол..
    Последно редактирано от Nappqko : 08-05-2012 на 19:29

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Самобръсначката, споко, ще се справиш
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си