.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Страшен филм!?

Довечера със сестра ми сме решили да гледаме някой страшен филм..ама като казвам страшен нека е най-страшния който сте гледали Вие искам нещо бруталноо.АДСКИ страшно..моля ;рр

It; nightmare on elm street...

Мерсииииииииии а ако си гледал огледала с какво впечетление си останал?

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Цитирай Първоначално написано от slivergold Виж мнението
    Мерсииииииииии а ако си гледал огледала с какво впечетление си останал?

Не е лошо филмчето. И 2-те части биват, но на мен не ми бяха особено страшни. Има стряскащи моменти, но не ми повлия както очаквах / да се пазя от огледалата хаха :Д:Д /

Гледайте Dead Silence,не знам дали ще се уплашите но мен лично ме кефи

Супер фен Аватара на Christinna
    И на мен не ми беше особено страшен, то аз още не съм намерила филм, който да е много страшен(за мен), но скоро гледах един, който ме държеше в напрежение през цялото време и е много интересен - The Last House On the Left

Цитирай Първоначално написано от ^ЮЗБ^ Виж мнението
    Гледайте Dead Silence,не знам дали ще се уплашите но мен лично ме кефи
    Не ти препоръчвам, адски тъп е.. според мен.

А мнение за Паранормална Активност 3?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    "Жената в черно" се води мнооого страшен. За мен не беше чак толкова. Филмът, който ме е карал да се чувствам най-уплашена е "Те". Също бих препоръчала "1408" и "Wind chill".
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

За Paranormal Activity - Гледала съм само 1цата, ноо изобщо никъв смисъл не намерих в тоя филм.. мъж и жена се снимат с една камера и всяка вечер от време на време се отваря вратата, паа нещо се мести и тва през целия филм, тъй че предполагам тройката няма да е нещо фрапиращо, като се има напредвид, че продълженията на всеки 1 филм ПОЧТИ, само развалят първата част.. Най-добре не си губи времето.. отплеснах се :Д

Wind Chill и аз ти го препоръчвам, много е интересен.

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Жената в черно или Rose Red ако си падате по духове.
    <3 d(ˆˆ)b

Супер фен Аватара на ccdesigns
    аз страшни филми не гледам много, ма съм чувал че Woman in black е добър.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    За Paranormal Activity - Гледала съм само 1цата, ноо изобщо никъв смисъл не намерих в тоя филм.. мъж и жена се снимат с една камера и всяка вечер от време на време се отваря вратата, паа нещо се мести и тва през целия филм, тъй че предполагам тройката няма да е нещо фрапиращо, като се има напредвид, че продълженията на всеки 1 филм ПОЧТИ, само развалят първата част.. Най-добре не си губи времето.. отплеснах се :Д
    Зката и четох резюмето разказва се как две малки момичета искат да докажат че Кървавата Мери съществува..викат я и има камера в банята и те викат и тя се появява зад тях някаква черна с наведена глава и трийлъра свършва ;ддд Може и да е яко а за Жената в черно ще го гледам-няколко ще гледам тая вечер!

''Сръбски филм''

п.п след него може и да не сте същите

^ ^ Защо да не сме същите?

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Въобще не си губи времето с Жената в черно, няма толкова тъп филм. Гледах го на кино и съжелявам. Както казаха по-горе Nightmare on Elm Street е готин, един от любимите ми. Paranormal activity не е кой знае какво, не е толкова страшен.
    Гледайте The grudge (пак един от любими ), Тhe unborn, The ring, The hills have eyes (подобен на The wrong turn), Hostel също е готин, абе така мога да си карам до утре, гледала съм и знам тооооолкова много страшни филми. Но зависи на вас какво точно ви се гледа, бруталии, ужаси, психарии,трилъри, хоръри...
    Ако искате нещо брутално гледайте Мъченици (Martyrs), мен попринцип не ме е страх от страшни филми, обаче след тоя филм умрях направо, адски гаден.
    Таа ако искате още пишеме ми направо (:

Лееле ти си била, много голяма фенка на ужисите ...а и авторката не се уточнила дали психо,хоръри и др.

Еми..подобно на The House of Wax.И да е с духове др. претенции нямам!

Гледай най- мощният, страшен, мега изродска хорър, който ще те накара да се подмокриш от страх --> Гумата !

ПП не гледам хорър филми (може би 1 път на 3 месеца), но съм чувал, че "Колекционерът" и "Тунел/Тунелът" (не го знам точно как е) са страшниииииии, duh.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    "То"..след него ме беше страх да ходя до кенефа xD

Значи по цял ден ги гледам тези филми дето ми казвате .. всички са хубави без „Жената в Черно“ а някой да ми разкаже накратко за „То“ моля Ви..

* Погрешен завой - 1,2,3,4

* Призрачен кораб , ама той не е много страшен ;p

Голям фен Аватара на mir4eto93
    "Friday the 13th", "SAW", "Final destination" (любимия ми), "thе cube" (тва е по скоро психо, иска се мислене, за да схванеш за к'во иде реч), "Stay alive", "The hills run red", "One missed call" (този е много готин), "Jeepers Creepers", "Curved", "Joy ride", "Down of the dead", "Forget me not", "Helloween", "Open graves", "Mirrors" и естествено споменатите по-горе, дано не съм повторила някой
    Последно редактирано от mir4eto93 : 08-08-2012 на 15:24
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си