- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страшен филм!?
Довечера със сестра ми сме решили да гледаме някой страшен филм..ама като казвам страшен нека е най-страшния който сте гледали Вие искам нещо бруталноо.АДСКИ страшно..моля ;рр
Мерсииииииииии а ако си гледал огледала с какво впечетление си останал?
Гледайте Dead Silence,не знам дали ще се уплашите но мен лично ме кефи
И на мен не ми беше особено страшен, то аз още не съм намерила филм, който да е много страшен(за мен), но скоро гледах един, който ме държеше в напрежение през цялото време и е много интересен - The Last House On the Left
"Жената в черно" се води мнооого страшен. За мен не беше чак толкова. Филмът, който ме е карал да се чувствам най-уплашена е "Те". Също бих препоръчала "1408" и "Wind chill".
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За Paranormal Activity - Гледала съм само 1цата, ноо изобщо никъв смисъл не намерих в тоя филм.. мъж и жена се снимат с една камера и всяка вечер от време на време се отваря вратата, паа нещо се мести и тва през целия филм, тъй че предполагам тройката няма да е нещо фрапиращо, като се има напредвид, че продълженията на всеки 1 филм ПОЧТИ, само развалят първата част..Най-добре не си губи времето.. отплеснах се :Д
Wind Chill и аз ти го препоръчвам, много е интересен.![]()
Жената в черно или Rose Red ако си падате по духове.
<3 d(ˆˆ)b
аз страшни филми не гледам много, ма съм чувал че Woman in black е добър.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Зката и четох резюмето разказва се как две малки момичета искат да докажат че Кървавата Мери съществува..викат я и има камера в банята и те викат и тя се появява зад тях някаква черна с наведена глава и трийлъра свършва ;ддд Може и да е яко а за Жената в черно ще го гледам-няколко ще гледам тая вечер!
Въобще не си губи времето с Жената в черно, няма толкова тъп филм. Гледах го на кино и съжелявам. Както казаха по-горе Nightmare on Elm Street е готин, един от любимите ми. Paranormal activity не е кой знае какво, не е толкова страшен.
Гледайте The grudge (пак един от любими), Тhe unborn, The ring, The hills have eyes (подобен на The wrong turn), Hostel също е готин, абе така мога да си карам до утре, гледала съм и знам тооооолкова много страшни филми. Но зависи на вас какво точно ви се гледа, бруталии, ужаси, психарии,трилъри, хоръри...
Ако искате нещо брутално гледайте Мъченици (Martyrs), мен попринцип не ме е страх от страшни филми, обаче след тоя филм умрях направо, адски гаден.![]()
Таа ако искате още пишеме ми направо (:
Лееле ти си била, много голяма фенка на ужисите...а и авторката не се уточнила дали психо,хоръри и др.
![]()
Еми..подобно на The House of Wax.И да е с духове др. претенции нямам!
Гледай най- мощният, страшен, мега изродска хорър, който ще те накара да се подмокриш от страх --> Гумата !
ПП не гледам хорър филми (може би 1 път на 3 месеца), но съм чувал, че "Колекционерът" и "Тунел/Тунелът" (не го знам точно как е) са страшниииииии, duh.
Значи по цял ден ги гледам тези филми дето ми казвате .. всички са хубави без „Жената в Черно“ а някой да ми разкаже накратко за „То“ моля Ви..![]()
* Погрешен завой - 1,2,3,4![]()
* Призрачен кораб , ама той не е много страшен ;p
"Friday the 13th", "SAW", "Final destination" (любимия ми), "thе cube" (тва е по скоро психо, иска се мислене, за да схванеш за к'во иде реч), "Stay alive", "The hills run red", "One missed call" (този е много готин), "Jeepers Creepers", "Curved", "Joy ride", "Down of the dead", "Forget me not", "Helloween", "Open graves", "Mirrors" и естествено споменатите по-горе, дано не съм повторила някой
Последно редактирано от mir4eto93 : 08-08-2012 на 15:24
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!