- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страшен филм!?
* Погрешен завой - 1,2,3,4![]()
* Призрачен кораб , ама той не е много страшен ;p
"Friday the 13th", "SAW", "Final destination" (любимия ми), "thе cube" (тва е по скоро психо, иска се мислене, за да схванеш за к'во иде реч), "Stay alive", "The hills run red", "One missed call" (този е много готин), "Jeepers Creepers", "Curved", "Joy ride", "Down of the dead", "Forget me not", "Helloween", "Open graves", "Mirrors" и естествено споменатите по-горе, дано не съм повторила някой
Последно редактирано от mir4eto93 : 08-08-2012 на 16:24
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
SAW не е кой знае колко страшен ,но сцените в него са наистина брутални![]()
אויב איך מאַך אַווערטאַד
По HBO бях гледала The Fourth Kind и си спомням,че бая се изплашихА иначе ако искаш някакъв интересен, с обрати и т.н. -SAW,The Final Destination,One missed call. Ако искаш извратени и кървави-The Hills Run Red,Friday 13th,Texas Chainsaw Massacre,Wrong Turn.
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Wolf Creek е хубав и е по истински случай.. малко в началото ми беше скучен обаче после става интересно. Лично на мен ми хареса..
"То"-един клоун който отвлича и яде деца,има гадни зъби (всичките остри) и е гадничъккъсмет ако го гледаш после с отиването до кенефа щото той излизаше от тоалетната и мивката
![]()
Ако искаш нещо ужасно гадна гледай freddy vs jason .. Човече не си намерих място след него , а съм гледала над 50 ужаса .. Това е психарски филм .. И други .. Demons 2 , мъртви птици , Хелрейзър .. See no evil .. Но ако искаш наистина нещо страшно първия ! : )
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже