Здравейте Сигурно за 4-5 път пиша на тая тема. Този път наистина се хванах и всичко върви по план. Отслабването го свърших. Преди да започна, преди 2 месеца почти, бях 97 килограма. Сега съм 80-82 килограма, не съм много сигурен. 182-3 см. На 16 години съм. ВСичко го правя чисто- не съм взимал нищо за да горя мазнини. Просто ограничено здравословно хранене. Така, почнах и да се оформям. Ходя на лостове, играя баскетбол и от скоро тичам всяка сутрин, по около 3 километра. Основно пиша, за да получа съвет относно чистенето. Останаха мазнини само в областта на корема- корема и паласките. Не става и не става да се махнат. Може би нещо в храненето ми куца. Ям предимно белтъци. Не ям мазно,пържено,сладко тесто и т.н. . Започнах да оформям ръцете, гърдите и гърба. По план след като времето стане такова, че не позволява ходенето на лостове, ще тренирам във фитнес. Бихте ли ме посъветвали какво да правя и какво да не правя, за да изчистя корема. Всъщност има и малко за сваляне, но с тичането, според мен, ще стане. Благодаря предварително