Здравейте, проблема при мен е, че съм късоглед. Преди носех лещи и малко хора знаеха. Наскоро обаче, се наложи да спра малко да ги слагам и да си сложа очилата. Тогава като ме видяха едни момичета започнаха да ми се подиграват. Въпроса ми е дали бихте харесали някой, който носи очила?
Няма проблем. Познавам четири човека, които си купиха очила без диоптър, но изглеждат такива.Фешън шоу :Д Няма нищо страшно да си с очила. просто гледай рамките да отиват на лицето ти, така ще се превърнат в прекрасен атрибут
![]()
Харесвам момчета с очила. Не виждам защо това би предизвикало подобна реакция у момичетата. Наистина ако са добре подбрани и ти отиват може да изглеждаш страхотно![]()
Ми като ти гледам годините, тея които са ти се подигравали сигурно са някакви 13-14 годишни кифлички.
Иначе аз съм харесвала момчета с очила, нямам никакъв проблем с тях.
Проблемът не е в очилата, а в тва че те правят неуверен.
Иначе наистина едни добре подбрани очила могат не просто да седят добре, ами и да придадат допълнително чар.
Толкова пък да са секси някои очила, че нямам думи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Очилата рядко загрозяват или разкрасяват. И наистина някои са секси. Не се връзвай
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Не им обръщай внимание
Недей да се влияеш от хорското мнение (:
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Била съм с момче, което носи очила. Никога не ми е пречило. Не знам що някои си мислят, че тва да носиш очила те прави подчовек. Ограничени хора, не им се води хич даже.
nigga stole my bike
Лапешки истории, защо изобщо се връзваш. На тези години всички само гледат как да се заядат за нещо.
Аз лично харесвам момчета с очила,и не мисля че има нищо смешно в това да носиш. Да не говорим и , че това не е по избор а по необходимост.
Приятелката ми носи постоянно лещи, но като се умори ги сваля и слага очила. Много е сладка с тях. Аз също ползвам очила като съм пред екрана. Очилата отдавна се превърнаха в страхотен моден аксесоар, който не само, че не разваля визията ти, а напротив. Подбери си очила, които ти отиват и не се лови на глупави коментари.
Лично аз нямам нищо против очилата. Някак това е супер тъпо , да се подиграваш на този, който има нужда да носи очила заради проблеми с очите. И съм почти убедена, че тия момичета са били някакви тип "кифли" или нещо от сорта. Не приличащи на нищо, обаче със супер голямото самочувствие.
Не им обръщай внимание.Аз също нямам нищо против хората с очила.И да,очилата без диоптър тип Скрилекс сега са много модерни.Не мисля,че хората с очила биват отхвърляни в съвременното общество,спокойно.Просто трябва да пораснеш малко и хората около теб също.
Съгласна съм.
Ако си подбереш очила, които ти седят добре и свикнеш с факта, че носиш цайски.. няма да имаш проблеми.
И аз нося от малка, преди децата много ме бъзикаха из даскало. А я да видиш сега кво ми говорят момчетата-колко съм била готина с очилца, колко готинко ми седели...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
То сега е модерно да си очилат... ти се оплакваш? Познавам хора, които искат да си вземат очила и без да имат проблеми ...
^ подкрепям marilyn ... същото е при мен :Д
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]