Исках много много много много (...) яд ме е за снощи !!!
Хей съфорумничета… Охх..ще се опитам да бъда уж кратка… Аз съм момиче луда глава,падам си по новите неща,експериментите, разнообразието! Единственото постоянно при мен е, че от година и половина си имам приятел… Това обаче не спира буйната ми натура и се случва да преспа с някой друг… /иначе момчето мн си ме обича,знае за всяка моя проба-грешка и ми прощава,което наистина оценявам(ама хайде сега да не разтягам мн мн локуми)/ … Незнам обаче дали само аз съм объркана в този свят, но съм напълно способна да обичам едно момче, а да тичам след други… Предполагам, че който НЕ го е изпитал ще ме нарече „ку*ва” … Но ето още нещо за мен- не ми пука! Пък и в момента се нуждая от помощ, не от критики!
И такам…Вчера беше рожденният ден на приятелят ми. Легнахме си към 5 сутринта, но на мен не ми се спеше и отидох в хола, където на дивана се приготвяха за сън двамата му най- добри приятели. И с двамата се познавам много добре и не веднъж са казвали, че това, което им споделя гаджето ми за интимният ни живот ги е карало да се замечтават за поне една любовна игра с мене, а „дай боже” и повече. Та така де, аз легнах между двамата, като взех лаптопа с намерението да качим снимките от вечерта. Лаптопа обаче беше веднага преместен на страна и двамата ми се нахвърлиха като на плячка...А аз си падам малко по- грубичка в леглото и умирам за такова държание! Определено ме спечелиха и двамата след като продължиха с много яки целувки навсякъде по моето тяло... определено и тримата преливахме от страст и всичко се случваше с лекота, а аз... аз си умирах от кеф… Всичко това обаче беше по- скоро закачки, мляскане, лизане и свирене... До полов акт не стигнахме, притеснявахме се от факта, че гаджето ми след броени минути трябваше да става ... А мнението ви относно „колко добри приятели са му” няма да е положително, но ще сгрешите! Нещата там вече са по- различни, така че моля за коментари относно моя проблем ) Охх няма да ви надувам повече главичките- наистина кратък точен и ясен въпрос: Ще си заслужава ли да се видя с тях в най- скоро време, защото вече получих офертата…., ааа и мноооооооооооого ме е яд за снощи
Благодаря предварително на хората,които могат да ме разберат и ще ми помогнат ;* и сори за правописа )