- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Току що изгледох това
http://www.youtube.com/watch?v=ElD-ZE1xsUg
И се чудя как може толкова хора да го харесват?
Тея примески между стиловете рядко са ми харесвали, а самият текст ми идва доста прост, макар че клипа го бива.
Останах с впечатлението след няколко бързи отговора в скайп, че само аз не го харесвам...
има много хора, които са олигофрени![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
драйфа ми се от такива песни и някакви келеши, дето не могат да си намерят истинска работа, единия ясно, техните имат кинти, а др 2ма ? Румънците с техните комерсиални песньовки наводниха Европа, а тия тука ... всяка песен за 2 седмици
n00bs
meh.. това ме дразнеше още първия път, като го чух.. и все още не разбирам масовата мания по подобни неща :/
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
На мен ми напомня на детска песничка самата музика. Абе харесвам музиката на Криско. За текста нищо не мога да кажа.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Сякаш останалата популярна музика е с много "дълбоки" текстове че сега ще почнем да търсим смисъл и стойност в текстовете на мейнстрийм музиката.
Принципно не слушам такава музика но дори и аз не намирам песента за толкова лоша, не знам от какво недоволствате.
Последно редактирано от starburst : 08-05-2012 на 21:18
популярна = мейнстриим
ПАВЕЛЕ НАУЧИ МАЛКО ЗНАЧЕНИЯТА НА ДУМИТЕ ВЕ КЕЛЕШ!
А относно Криско - в тоя клип определено се вижда как започва да изпедерастява и да се поддава на поп културата. Not cool.
Навремето беше бомба, после затихна, пролетта направи няколко сгодни трака и сега от май насам се лее шит.
и все пак нищо не каза
много добре знам кво означават думите
Затова сега и "виден" рап изпълнител като Криско трябва да се принизява към чалгата и да няма смислен текст ли?
Може би я харесваш, защото и другите я харесват.
Бика с стадото - сеш се.
На мен пък ми харесва...
Някак свежа е:$
да, разкажи ми за дълбоките философски разсъждения в текстовете на Криско преди "принизяването му към чалгата"
и не, не ми пука другите какво харесват
Всеки подсъзнателно приема хорското мнение в предвид. Няма човек, който да го избие напълно - доказано е.
А преди в песните текста беше насочен към едно действие - примерно как ше се напуши, ше се напие или ше ебе.
А ся се пее нещо несвързано, колкото да има текст и той да не е "алейлейлейлей"
криско пък кога е бил рапър под ягодите ? Тва, че е пеел за такива неща не може да го причисли към тях
Прочети постовете
Ахахах защо да не може? Музиката му е толкова безсмислена колкото и рапа..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Принципно прави много добри бийтове, както и самплъри и таски. Ако си пише сам текста често го улучва с ритъма на песента.
Колаборацийте му са много зле, като изключим тея с килата
Не е толкова зле,колкото го описваш.Все едно всички други БГ "хитове" са с нещо повече.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!