.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Мания е меко казано.Отвращава ме тази част от момчетата,които ходят да блъскат по фитнесите,за да трупат маса и "респект",после взаимно си коментират снимките във facebook - "машина",държат се супер арогантно с момичетата и не само,и се мислят за голямата работа.Правят се,че не им пука за нищо и никой,а в същото време се правят на лоши момчета като бягат от часовете,пушат и т.н.,за да се харесат на тоя и оня.Жалки са.Неслучайно казах "тази част от момчетата",няма нищо лошо в това да спортуваш,да си имаш хранителен режим и т.н.,въпросът е с каква цел,браво на момчетата,които имат такава и го правят за удоволствие,а не ходят да блъскат безцелно,за да бъдат вървежни.А това,че момичетата "се заглеждат по напомпани индивиди с ланци и черни каляски",първо,че не е така(и момичетата от форума го казаха,заглеждаме се по поддържани момчета),второ вие не се ли заглеждате по безмозъчни "кукли" и трето разликата между това да се загледаш по някой и да излезеш на среща с него,например,е огромна.Няма как да отгатнеш характера на някой само като го погледнеш.И преди да казвате "99 % от момичетата",се замислете кои са тези момичета.Както не всички спортуващи момчета са безмозъчни индивиди,така и момичетата не са само "тъпи парчета" и "изтривалки".Влюбвате се в безчувствени принцески,и щом ви скастрят крилата,защото сте добри,се превръщате в боклуците,по които си падат и се жалвате,че всички момичетата били еднакви.А относно напомпаните момчета с ланци,начина,по който изглеждат не ги определя непременно като безмозъчни,не всички са грубияни,напротив,някои се държат много възпитано и с уважение към момичетата,и могат да водят смислен разговор на много теми.

Като цяло исках да кажа,че макар да има момчета,каквито авторката описва,не всички са такива и няма нищо лошо да спортуваш за здраве,самочувствие,хоби или с друга цел,но паралелно да се развиваш и в други области,интелектуално,и най-вече да го правиш,заради себе си,а не за да се харесаш на някого.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Мания е меко казано.Отвращава ме тази част от момчетата,които ходят да блъскат по фитнесите,за да трупат маса и "респект",после взаимно си коментират снимките във facebook - "машина",държат се супер арогантно с момичетата и не само,и се мислят за голямата работа.Правят се,че не им пука за нищо и никой,а в същото време се правят на лоши момчета като бягат от часовете,пушат и т.н.,за да се харесат на тоя и оня.Жалки са.Неслучайно казах "тази част от момчетата",няма нищо лошо в това да спортуваш,да си имаш хранителен режим и т.н.,въпросът е с каква цел,браво на момчетата,които имат такава и го правят за удоволствие,а не ходят да блъскат безцелно,за да бъдат вървежни.А това,че момичетата "се заглеждат по напомпани индивиди с ланци и черни каляски",първо,че не е така(и момичетата от форума го казаха,заглеждаме се по поддържани момчета),второ вие не се ли заглеждате по безмозъчни "кукли" и трето разликата между това да се загледаш по някой и да излезеш на среща с него,например,е огромна.Няма как да отгатнеш характера на някой само като го погледнеш.И преди да казвате "99 % от момичетата",се замислете кои са тези момичета.Както не всички спортуващи момчета са безмозъчни индивиди,така и момичетата не са само "тъпи парчета" и "изтривалки".Влюбвате се в безчувствени принцески,и щом ви скастрят крилата,защото сте добри,се превръщате в боклуците,по които си падат и се жалвате,че всички момичетата били еднакви.А относно напомпаните момчета с ланци,начина,по който изглеждат не ги определя непременно като безмозъчни,не всички са грубияни,напротив,някои се държат много възпитано и с уважение към момичетата,и могат да водят смислен разговор на много теми.

Като цяло исках да кажа,че макар да има момчета,каквито авторката описва,не всички са такива и няма нищо лошо да спортуваш за здраве,самочувствие,хоби или с друга цел,но паралелно да се развиваш и в други области,интелектуално,и най-вече да го правиш,заради себе си,а не за да се харесаш на някого.
    Май имаш доста свободно време
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Ами първо всяко момиче гледа гаджето и да може да я защити защо и някой клечо с който ще отидат на дискотека ии тя ще го пази, на всяко момиче и харесва хората да имат респект от гаджето й, а не приятелките й да и обесняват закакво ти е този виж го какъв е и така нататък, а мъжете го прават не само за жените ами защото предполагам че им харесва да са в добра форма а не отпуснати на никой не му харесва, както ии повечето жени също ходим на фитнес за да сме стегнати , и то не за да ни харесват мъжете, а така имаш по голямо самочувствие и се чувстваш много по добре .

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Пречупихте темата по собствената си призма.
    Мацката говореше за фитнес маниаците, които прекарват изцяло свободното си време с тренировки, вместо да го съчетаят с по-интелектуални занимания, примерно някоя книга/енциклопедия, етц.
    Мисля, че на всички ни е ясно, че спортът е здраве и е дори желателно да се практикува.
    Точно това имах предвид, благодаря.
    Радвам се, че темата се радва на такъв интерес, благодаря ви за мненията

Голям фен Аватара на notlike
    Да тренираш е изключително полезно и приятно! Това се прави с цел собствено удоволствие - аз лично обожавам да спортувам. Друг е въпросът с фитнес манията, която е обзела нашата мила страна - всеки втори си мисли, че ще впечатли всички с мускули, натрупани в залата, а както казва шефът ми - в днешно време фитнесът е чист разход на средства и енергия в безполезни занимания. Къде-къде по-ползотворно би било едно поливане на домати или засаждане на други зеленчуци. И с това мога да се съглася. Поне според мен интензивните тренировки във фитнеса с цел позиране са абсолютна загуба на ресурси - виж, ако става въпрос за спортист, който се нуждае от физическа подготовка, да. Или пък за някой отпуснат тумбак, който иска да се стегне. Но да се хванеш и да блъскаш цял ден в някакво затворено място... не знам, поне на мен ми се струва глупаво.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Да тренираш е изключително полезно и приятно! Това се прави с цел собствено удоволствие - аз лично обожавам да спортувам. Друг е въпросът с фитнес манията, която е обзела нашата мила страна - всеки втори си мисли, че ще впечатли всички с мускули, натрупани в залата, а както казва шефът ми - в днешно време фитнесът е чист разход на средства и енергия в безполезни занимания. Къде-къде по-ползотворно би било едно поливане на домати или засаждане на други зеленчуци. И с това мога да се съглася. Поне според мен интензивните тренировки във фитнеса с цел позиране са абсолютна загуба на ресурси - виж, ако става въпрос за спортист, който се нуждае от физическа подготовка, да. Или пък за някой отпуснат тумбак, който иска да се стегне. Но да се хванеш и да блъскаш цял ден в някакво затворено място... не знам, поне на мен ми се струва глупаво.
    На теб може да ти се струва глупаво , а за други футболът е отегчително прост спорт .
    Всеки с разбиранията и харесванията си .
    Примера със зеленчуците и поливането напълно не съответства и е меко казано тъп , поне да беше с някакво физичечко натоварване, защото на фитнес не се ходи заради момичетата, а за сила ,маса , удоволствие

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    На теб може да ти се струва глупаво , а за други футболът е отегчително прост спорт .
    Всеки с разбиранията и харесванията си .
    Примера със зеленчуците и поливането напълно не съответства и е меко казано тъп , поне да беше с някакво физичечко натоварване, защото на фитнес не се ходи заради момичетата, а за сила ,маса , удоволствие
    Именно, че ако се ходи за момичетата, то по-добре да отглеждаш домати, отколкото да се занимаваш с това.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Такам
    Има всякакви хора
    Както напомпани фитнес масивни маняци, които са също , толкова интелигентни и добродушни - учат , четат романи , не пият , не пушат , нито се бият
    Това че може да си коментират снимките във фацебуук и наричат ,,извеерг,, не ги прави някакви гадняри или прочие
    Просто мъжката природа е такава , а в пубертета повечето момчета подражаваме на коравите пичове ..
    Естествено ,че както има дори срамежливи фитнес ,,анаболи,, ,които не ходят по дискотеки и кафенета всеки ден - така има и пълни откачалки и слабоумни прасета ,които се мислят за богоизбрани
    Така де, не бива да се съди за човека само по външния вид, дори да има татуси и ланеци за распект
    А за момичета ,които твърдят ,че харесват клечки или тюфлеци дебели, които дори не могат да ги защитят при някаква случка - не е хубаво да се самозалъгвате

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Именно, че ако се ходи за момичетата, то по-добре да отглеждаш домати, отколкото да се занимаваш с това.
    ами да ти кажа, ако му висят сланините или е анорексия е хубаво и само заради момичетата да ходи

Нека си тренират, нали знаете фразата - "За всеки влак си има пътници.", едни тренират, за да са здрави, други тренират, за да свалят мацки с визия. И тука се появява проблема - на един етап от спортното си развитие мъжете започват да се съревновават по между си т.е "Аз съм по-издръжлив от теб и мога да тренирам доста повече или да направя по-дълга серия." и почват едни състезания и те така. А момиченцата им се кефят, защото в интерент и по ТВ-то, с които те са отрасли това е идеала.

Относно модата, грозните жени са я измислили, за да си прикрият грозотата, а красивите са толкова глупави, че да я следват. И ако се замислите е така - на красивата жена не й трябват гримове или маркови дрехи, тя ще бъде красива дори и да не е с къса поличка. Ама какво да се прави - хора.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Ако трябва цял ден ще стоя на стадиона, залата, ринга и т.н. Що си мислите, че ние тренираме, за да ви впечатлим. През кура ми е за тъпите путки аз си тренирам за да се развия, да стана нещо иииии путенцата са само зааааааа едно нещо братлета еахахха

^ и аз казах това, но никой не го отрази.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от petetyyy Виж мнението
    Говоря от личен опит, не искам да засягам никой с мнението си, просто индивидите, на които съм попадала с тези характеристики са доста сходни.
    Очевидно просто на такива си попадала.Според мен спорта изгражда характер и по това,че едно момче тренира и поддържа тялото си можеш да разбереш,че е сериозен,че има воля..Разбира се и количеството на сивото вещество е важно,но нищо не пречи да си спортист и да си умен.Баща ми примерно е завършил НСА и през целия си живот се е занимавал само със спорт и въпреки това ми обяснява уроците по математика,докато майка ми,която е завършила счетоводство - не може.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Защо киснем по залите ли?Защото сегашните момичета или поне тези в моя град харесват само момчета,които са хубави на външен вид,а такива като мен(не съм от най-хубавите ) се трудим по цял ден за да ни забележат по някакъв начин.Момичета като тебе почти не са останали в моя град и те поздравявам за това, че не гледаш само външния вид.И още нещо, което съм забелязал наскоро:момичетата все повече си падат по нежни момчета и като видя някой педераст с извинение да ходи с някое момиче, а аз съм сам ми идва да го пречукам .Приятна вечер на всички.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ultra_skyline Виж мнението
    Защо киснем по залите ли?Защото сегашните момичета или поне тези в моя град харесват само момчета,които са хубави на външен вид,а такива като мен(не съм от най-хубавите ) се трудим по цял ден за да ни забележат по някакъв начин.Момичета като тебе почти не са останали в моя град и те поздравявам за това, че не гледаш само външния вид.И още нещо, което съм забелязал наскоро:момичетата все повече си падат по нежни момчета и като видя някой педераст с извинение да ходи с някое момиче, а аз съм сам ми идва да го пречукам .Приятна вечер на всички.
    Спокойна вечер и на теб.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от alex_alexiewa Виж мнението
    Ами първо всяко момиче гледа гаджето и да може да я защити защо и някой клечо с който ще отидат на дискотека ии тя ще го пази, на всяко момиче и харесва хората да имат респект от гаджето й, а не приятелките й да и обесняват закакво ти е този виж го какъв е и така нататък, а мъжете го прават не само за жените ами защото предполагам че им харесва да са в добра форма а не отпуснати на никой не му харесва, както ии повечето жени също ходим на фитнес за да сме стегнати , и то не за да ни харесват мъжете, а така имаш по голямо самочувствие и се чувстваш много по добре .
    Ей заради това логично изречение!

Е да ама само ти мислиш така.Другите моми4ета като видят малко мускули и уууу...,
    пък и никое моми4е няма да забележи от пръв поглед това 4е си пи4 и 4е имаш познаня (и опит)в много области

Супер фен Аватара на Cloud9
    Ти в другите момичета ли се целиш или в някоя по-различна и уникална? Според мен темата не я разбрахме както трябва. Като вманиачена на тема тяло мога да кажа,че и двата пола тренират най-вече за да се чувстват добре в кожата, а не в мазнините си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си