- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Първият ми бийт
Здравейте , вчера направих първият си бийт и ми се иска да чуя мнения как се справям и естествено критики , да знам кое да поправя![]()
http://www.youtube.com/watch?v=bqa_I0Us6sI&feature=plcp ето го бийтчето , съвсем просто ! Бих ви бил страшно благодарен , ако subscribe-нете (се абонирате) към канала ми и харесате видеото , разбирасе ако ви харесва как съм се справил ! Благодаря ви предварително![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Не разбирам много от тези неща, но ми харесва.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Благодаря![]()
За нищо, продължавай. Сигурно още по-добри ще стават.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Ами .. надявам се![]()
Не е лошо, никак даже. С каква програма го правиш?
nigga stole my bike
FL Studio 10 и благодаря за мнението![]()
И аз не разбирам много, много от тези неща, но наистина много ми хареса
Продължавай, те първа ще има да се развиваш![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Благодаря ти много , надявам се по-нататък да стават все по-добри , вмомента правя нов бийт и ще го пусна тук![]()
прави се![]()
Не е зле,никак даже
БравоДобра работа
Благодаря![]()
Става, но ми е някак сухо.
Харесва ми, че си опитал да вдигнеш баса, но не ти се е получило както трябва.
Пробвай спектрална обработка с Edison-а или още по-хубаво - отдели си баса в отделен проект, експортни го, използвай графичния еквалайзер на Audacity с Low pass филтър, изчисти звука и добави.
Ще ти се получи доста стабилен![]()
Харесва ми..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Благодаря на всички за мненията ви , страшно много се кефя , като чета вашите мнения ... забавих се много с правенето на новия бийт защото имах малко проблеми , но отново съм на линия и очаквайте много скоро да го постна тук в тийнпроблем !