.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Много сте ми смешни такива.
    Правите секс без презерватив и чак след това се сещате, че има опасност от забременяване. Да, на теория има, на практика - изключително рядко. Още повече, че не си била в овулация, не е свършвал в теб - няма нужда от Escapelle , според мен. Иначе тест се прави след 14 дни от рисковия полов акт. Толкова рано няма как.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Много сте ми смешни такива.
    Правите секс без презерватив и чак след това се сещате, че има опасност от забременяване. Да, на теория има, на практика - изключително рядко. Още повече, че не си била в овулация, не е свършвал в теб - няма нужда от Escapelle , според мен. Иначе тест се прави след 14 дни от рисковия полов акт. Толкова рано няма как.
    +1
    Иначе кола спрайт и тн не оказват влияние на резултата. Но както си го направила 2 дни след акта забрави да отчете вярно. Препоръчително е тест за бременност да се прави с 1ва сутрешна урина, но не е задължително.

Хей хора ... минаха 8 дена от последния полов акт , на 6 ден си направих втори тест и отново беше отрицателен .. тези дни ме болеше кръста и гърдите ии днес прокървях .. Само , че не знам дали е цикъл или е това зацапване при бременните жени . Въпроса ми е това цикъл ли е и ако не как изглежда по-точно това зацапване ? Между другото в момента ме боли кръста и корема съвсем лекичко .. моля отговорете :X

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си