.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тест Sure Check

Здравейте , искам да попитам дали тестът Sure Check е верен след като го направих 2 дни след половия акт ? Тестът беше отрицателен , но дали резултатът се е повлиял от това че през деня пих спрайт и кола .. има ли някакво значение или това няма нищо общо ? Ще се радвам да ми отговорите

Мои приятелки са си правили тест-а и винаги показваше истината.
    2 дни след половия акт е много рано да си направиш тест. Направи си отново след няколко дни.
    Мисля,че няма значение какво си пил и си ял през деня,без значение е...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не,не може да ти отчете толкова рано.
    14 дни след половия акт или на 1вия ден от закъснението на МЦ.
    maDamn

Идеята беше да се направи по-бързо и ако е положителен да се вземе спешното хапче Ескапел , моят приятел не е свършвал в мен , но все пак аз си се страхувам и знам че пак има някакъв риск . Попринцип знам , че само в овулация може да се забременее , но аз не съм била в овулация или поне според един сайт , който ми изчисли овулацията .
    Значи казваш ,че сега може да не е бил верен
    Защото от 2 дни ме боли кръст и корема някво странно ми пулсира в момента , възможно ли е да съм бременна :X

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    14 дни след рисков полов акт или 1вия след закъснението на МЦ , и мисля че се прави сутринта още преди да си пила нещо!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Във един друг сайт пишеше,че най-рано може да се направи на 4-5 ден,на не съм сигурна. Ако чакаш 4-5 ден вече ескапел няма да има действие,но ако пък си бременна след това има по-силни хапчета,които се приемат до седмица след половия акт,но те вече са с медицинска рецепта. Дано всичко е наред.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф,не си бременна ,бе ,момиче. Кротни се.
    но ако пък си бременна след това има по-силни хапчета,които се приемат до седмица след половия акт,но те вече са с медицинска рецепта
    Глупости на търкалета,няма как да знае дали яйцеклетката се е оплодила,та да вземи извънземни лекарства. Не знам кой лекар ще се наеме да изпише такова нещо,ако се установи ,че е в по-напреднал етап от бременност.Няма такива истории вече.
    Пак да повторя: Не си бременна.
    Последно редактирано от granger : 08-06-2012 на 07:37
    maDamn

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Много сте ми смешни такива.
    Правите секс без презерватив и чак след това се сещате, че има опасност от забременяване. Да, на теория има, на практика - изключително рядко. Още повече, че не си била в овулация, не е свършвал в теб - няма нужда от Escapelle , според мен. Иначе тест се прави след 14 дни от рисковия полов акт. Толкова рано няма как.

Да попитам само в овулация ли е възможно забременяването ? В други дни , в които не съм в овулация възможно ли е ?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    По време на овулация шансовете са най-големи.В останалите дни са по-малки,а непосредствено преди цикъл са най-малки.
    Като не е свършил в теб,едва ли ти има нещо.И ползвайте презервативии...не знам на много безстрашни ли се правите така и после - ПАНИКА...

Повече от фен
    Да, забременяването е възможно само по време на овулация. Яйцеклетката живее 24 часа, сперматозоидите живеят 2 3-дни. Тоест ако си правила секс преди овулация е възможно да има останали живи сперматозоиди, когато тя настъпи, и пак да забременееш. Отделно от това при един не особено редовен цикъл, няма как да знаеш кога точно ти е овулацията.
    Тест се прави две седмици след рисковия полов акт или на първия ден от закъснението.
    Мислете и се образовайте преди да правите секс. Използвайте презервативи.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Хормонът на бременността - ЧХГ (hCG)
    Хормонът, наречен човешки хорион-гонадотропин, по-често срещан като ЧХГ (hCG), се произвежда по време на бременността. Това е хормонът, чиито нива отчитат и уринарните тестове за бременност. Той се произвежда от клетките, които изграждат плацентата (плацентата изхранва ембриона и е закрепена за маточната стена). ЧХГ може да бъде регистриран най-рано с нормален кръвен тест около 11 дни след зачеване, а с обикновен уринен тест най-рано след 12 до 14 дни. В общия случай ЧХГ ще се удвоява на всеки 48-72 часа, като нивата му ще достигнат своя пик (връхна точка) в 8 до 11 гестационна седмица и след това ще намаляват през останалата част от бременността.

Цитирай Първоначално написано от PerfectlyImperfect Виж мнението
    Идеята беше да се направи по-бързо и ако е положителен да се вземе спешното хапче Ескапел , моят приятел не е свършвал в мен , но все пак аз си се страхувам и знам че пак има някакъв риск . Попринцип знам , че само в овулация може да се забременее , но аз не съм била в овулация или поне според един сайт , който ми изчисли овулацията .
    Значи казваш ,че сега може да не е бил верен
    Защото от 2 дни ме боли кръст и корема някво странно ми пулсира в момента , възможно ли е да съм бременна :X
    Ти си много зле. Преди да правиш секс, образовай се малко. Тестът отчита вярно 1вия ден след закъснението на цикъла или 14 дни след рисковия полов акт. Ако цикъла ти не е редовен, овулацията не може да се изчисли с точност.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Много сте ми смешни такива.
    Правите секс без презерватив и чак след това се сещате, че има опасност от забременяване. Да, на теория има, на практика - изключително рядко. Още повече, че не си била в овулация, не е свършвал в теб - няма нужда от Escapelle , според мен. Иначе тест се прави след 14 дни от рисковия полов акт. Толкова рано няма как.
    +1
    Иначе кола спрайт и тн не оказват влияние на резултата. Но както си го направила 2 дни след акта забрави да отчете вярно. Препоръчително е тест за бременност да се прави с 1ва сутрешна урина, но не е задължително.

Хей хора ... минаха 8 дена от последния полов акт , на 6 ден си направих втори тест и отново беше отрицателен .. тези дни ме болеше кръста и гърдите ии днес прокървях .. Само , че не знам дали е цикъл или е това зацапване при бременните жени . Въпроса ми е това цикъл ли е и ако не как изглежда по-точно това зацапване ? Между другото в момента ме боли кръста и корема съвсем лекичко .. моля отговорете :X

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    боже мой.
    мислех си, че тролваш когато не ти видях последния пост, който ми изглежда съвсем реален, крайно тъп и неадекватен, но все пак..
    на 14 ден от опасния акт се прави тест или на първия ден от закъснение на МЦ
    цикъл е ако ти е както преди
    зацапването е..зацапване
    розовеникаво, при загнездването се получава обикновено
    направи си тест след още 6 дни минимум,освен ако не ти ''потече'' нормално/..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Преди да пускаш теми,защо не прочете листовката?!
    Тест се прави 14 дни след рисковия акт или ден след закъснението на менструацията.
    Освен това за да е наистина точен се прави сутрин с първа урина ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си