.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблеми с момичето ми

123
    Последно редактирано от lager4o : 08-06-2012 на 12:05

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Расте.

Или просто си е върнала самочувствието, което й е липсвало. Тя си знае каква е причината. Сядаш и говориш с нея сериозно. Тъпо е да не се вслушва в твоите думи, а в чуждите.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Расте, разбира се. Нормално е да се променя, ти на 15 едва ли си си бил същия. Важното е отношението й към теб да не се променя, както и твоето към нея.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Като си достатъчно тъп да тръгнеш с 15 годишна като си на 19, сега си блъскай простата кратуна...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Извинявай, но ти какво искаш? Свито същество без самочувствие, чиято същност е скрита и принадлежи само на теб? Ужасен егоист си. Всеки има право да се отгърне към света, да проима малко повече самоувереност. Тормозиш се от болки, защото вече не е свита, а е надигнала глава? Каква любов е това? Задушаване висша степен.

Щом като човек си е мила и нежна, каквато я харесваш, не знам какъв ти е проблема, честно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Още колко промени ще има.. поговорете си, но не и казвай каква искаш да бъде и каква не. Просто поговорете на тази тема и я остави да бъде самоуверена, защото може да не е цял живот със теб.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Да,приятелката ти се променя.Възвръща си самочувствието и не иска вече да е "скритото" момиче,което ти харесваш.Пред теб си е такава,каквато я харесваш,но пред света показва истинската си същност.Не можеш да искаш вечно да е една и съща - всеки се променя.Ако наистина се обичате както казваш - поговорете спокойно,без да бъдеш рязък,просто й кажи как се чувстваш.

Повече от фен Аватара на mechone
    Нормално е, а ти не си прав...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Расте,променя се,нормално е.Естествено,зависи в каква посока(но от твоята гледна точка изглежда грешната).
    хората над мене си го казаха,не искам да повтарям -.-

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Ако промяната е повече външна от колкото вътрешна какъв е проблемът? Пък и да не беше само външно, тя не си седи една и съща, точно както ти казаха и по-горе, ти да не би да си същия както си бил на 15?
    Нали като обичаш някого го приемаш такъв какъвто е, съсредоточи се върху това. Изкара го все едно само нейната свитост има значение за теб, а не човекът скрит в нея, който е на път да изрази себе си по един или друг начин.

Ще ти дам пример със себе си. На 14-15 аз бях от горе до долу в черно, тениски на групи, сърдита физиономия. 3 години по-късно намерих начин да си изразявам себе си свободно без да си налагам ограничения. Тогавашният ми приятел не харесваше промяната ми точно като теб и знаеш ли защо? Защото дори не си беше направил труда да потърси нещо из пластовете черни дрехи.

Не бъди егоист. Приеми я каквато е, не и задавай модели на поведение и външност, на които искаш да отговаря.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Просто расте и се променя
    А защо, само тя си знае
    Ако толкова се 'притесняваш', седни и поговори с нея
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Изпуснал съм...някой може ли да ми каже за какво става на въпрос г/д разбрах от коментарите ама все пак...Като гледам при мене може да е същото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си