- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви за съвет!
От преди доста време харесвам едно момче. Искам да му призная чувствата си и точно когато вече съм се решила и съм събрала смелост нещо ме спира. Много страдам за него. Това ме съсипва. МНОГО ВИ МОЛЯ дайте ми съвет и то бързо, защото не издържам повече! ;(
Ако сте приятели, не му казвай, ако не си сигурна, че и той изпитва същите чувства към теб.
За да не си развалитв приятелството
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Погледни го така - живота е един. Опитваш и печелиш, или не опитваш и цял живот си оставаш с чувството че не си опитала и няма да разбереш какво е щяло да стане.
Махни страха - само ти пречи. Опитай, нищо не губиш. Даже можеш да спечелиш. Иначе ако се познавате - излезте определено време и виж какво ще стане. Събери смелост и сподели за чувствата си. Ако не се познавате - запознайте се и нататък процедурата е същата. Но съм на мнение, че трябва да действаш. Вярвай, дори и да не се получи, ще се чувстваш много по - добре, защото си опитала.
Както казаха, нищо не губиш. Горе главата и смело. Успех!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Много ви благодаря за съветите. Ще му кажа пък каквото ще да става.![]()
Щом толкова много искаш да му кажеш - кажи му.Не трябва да те спира никой и нищо.
Хей, после пиши какво е станало!! Стана ми интересно.
![]()
![]()
Значи, най-голямата грешка на момичетата е, че си мислите, че ако му кажеш "здрасти" и му се усмихнеш, си му дала ясен сигнал, че го харесваш.... Ами кажи му, той как да разбере ? Не вярвам да е екстрасенс или да чете мисли. Какво толкова може да стане ако му кажеш. И такива от сорта на, ако сте приятели недей му казва и т.н. Никакви приятели не сте, още от момента в който си осъзнала, че го харесваш. А и да не говорим, че приятелство между момиче и момче НЕ може да съществува !
This is my fight, everyone's got one !
Имах същия проблем като теб!!Снощи му признах и се оказа, че той ме харесва, но не достатъчно, за да ми предложи?Сега се чувствам отвратително! Моля дайте съвет и на мен(