но сега се чувствам добре! при мама съм и ходя при тати за по седмица или за по-малко, зависи. помагам им. нямам нищо против да и помага. аз всъщност не знам от какво точно е болна. не е толкова опасно, но не е и толкова за пренебрежние. става й лошо, но не знам от какво точно.смисъл не знам от какво точно и става лошо. само да кажа нещо. вчера тя отиде в града и ми каза да измия чиниите и банята ама да е хубаво че сме щели да имаме гости. мене ми стана гадно че сама ще мия банята. но тя ми каза преди да разбере че ще имаме гости, че ако случайно не закъснее моье и да ми помогне малко. при което аз се зарадвах.но както и да е де... аз сама си я изчистих..... и така де... но явно този път го е оценила защото след като дойдох за първи път тук след много време тя се държеше много троснато с мен не ми говореше... но после си поговорихме и стигнахме до извода че не е нужно да се обичаме, въпреки че преди я обичах наистина, а е достатъчно да се търпим и ако може да се подкрепяме и да не се чудим как да се злепоставим пред тати една друга, защото тя много ме плюеше пред тати преди и така де и днес имам само да изгладя там няколко дрехи и да измия чиниите кат тя предварително ги беше започнала