.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мерси за мненията оказа се,че в нашата Бургаска испанска ако си отличник и ако искаш де те пращат в Мадрид в университет ЙЕЙЙЙ!! Незнам вече съм 50 на 50 и за двете труден ще е избора,а и баща ми ще е 1000000000000000% притив и ще трябва да измился нещо с което ДА ГО НАВИЯ ДА ВЛЯЗА В ИСПАНСКА ..(а ако се питате защо трябва и баща ми да е съгласен .. ами защото той плаща за всичко за учебници,дрехи абе всичко и ако не го навия може да ми спретне някой номер като например да ми спре джобните да ми натяква,че съм направила грешка и така .. Нз родители те ми са старомодни малко

Повече от фен Аватара на thelover3
    Е, той може и да те издържа, но животът си е твой. Ти си решаваш къде да учиш и с какво да се занимаваш. Кажи му го това + родителите ти би трябвало да уважават решенията ти.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Запиши езикова. Търговската може и да е била добра алтернатива преди години, но със сегашното ръководство нещата са много зле. Изобщо не разчитай на квалификациите, които дават там, ако имаш амбиции да постигнеш нещо повече на по-късен етап от живота, по-добре запиши някоя езикова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си