- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 18ти рожден ден
Имам много сериозен проблем.Приятелката ми след 2 дни прави 18,а аз не съм и измислил подарък.По-скоро измислих няколко,обаче поради стечение на обстоятелствата не могат да се осъществят.Преди време беше споменала,че иска кученце,и аз бях решил да и го взема по този повод,обаче баща и не ги харесва и не искам да тормозя човечеца,което все пак щях да преодолея с един разговор с него,проблемът е,че имат и коткаЗнам,че има шанс да се спогодят,обаче все пак са живи същества,непредвидими са и не ми се рискуваше.
Другият ми вариант,за чийто провал много се ядосах,беше да и взема нещо от тук: http://www.theforeverrose.com/maingold.htm Дори харесах определен модел,изпратих e-mail с молба за повече информация...и се оказа,че не доставят в България.Имам роднини в Англия и мога да ги използвам за свръзка,обаче отива доста повече време,отколкото имам,а и парите за транспорт стават извън възможностите ми...
Ако някой се сети за подобна фирма,работеща във/със България или за някакви други добри идеи,ще съм много благодарен.Разполагам със 100на лева.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead