.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Ами аз пък съм потресена...Отидох да си купувам бельо и всичките сутиени имаха огромни подплънки...ама огромни ви казвам,всичко подплънка и искам,не искам,като си харесам си взимам,пък мъжо не се е оплаквал.Понякога не лъжат чак толкова тези подплънки,но все пак зависи.По принцип си личи,когато няма нищо в сутиена.
    И при мен го има тоя проблем с по-евтините сутиени, а не ми се дават 60лв за един убит цицодръж. Ама какво да се прави, тези без подплънки са все по-убитите модели. На мен като цяло не ми харесват, защото много запарват особено лятото.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Момичета, проверявайте в магазините за дрехи. В момента се сещам за Ню Йоркър. Там има модели, при които дори малките номера нямат подплънки. Сутиените са по 20-25 лв, красивички са и са доста качествени.
    Иначе в тия магазини за българско бельо сутиените може да са по 6-10 лв, ама са супернекачествени и подплънките са потресаващи.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    боже аз наскоро като разглеждах бельото останах с впечатлението, че не са просто подплънки,а възглавници някой мъж ще остане с разбита фантазия :Д
    пс: лошото е,че и аз ползвам подплънка(ама не е чак кой знае кво,но все пак)

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Момичета, проверявайте в магазините за дрехи. В момента се сещам за Ню Йоркър. Там има модели, при които дори малките номера нямат подплънки. Сутиените са по 20-25 лв, красивички са и са доста качествени.
    Иначе в тия магазини за българско бельо сутиените може да са по 6-10 лв, ама са супернекачествени и подплънките са потресаващи.
    Нещо се бъркаш,българските сутиени не са по 5,6 лв.По толкова са китайските.Българското бельо си е доста качествено !

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Аз си купувам сутиени само без подплънки или такива, на които мога да ги махна. Те и на сутиените Ц, Д също слагат. Не знам защо :Х Иначе няма нищо по-лесно от това да си вземеш малък сутиен и циците ти да се качат до ушите, за да изглеждат по-големи. Ама не виждам смисъл в това.
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си