.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sunman Виж мнението
    Black Veil Brides ли бяха..и глупости от тоя сорт !
    Какво пък им е на БВБ?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не съм много навътре в нещата, но много харесвам Metallica, Guns n Roses, Axel Rudi Pell, Queen. Имат много добри и смислени песни.

П.П. никой не би казал, че обичам такава музика, ако изхождаше от външния ми вид

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Какво пък им е на БВБ?
    Изобщо не ме огряват......също и както Green Day са пънк !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Колко пъти трябва да ти казвам че си тъпа лигава тинейджърка с чувство на възвишеност и желание за излишно философстване и приповтаряне на морални притчи, които сама разказваш на себе си за да продължиш да се залбуждаваш? ТИ СИ ТЪПА, или най-малкото неосъзната. Метъла и класиката са истински качествената музика и които не е осъзнал това за мен е идиот. МИСЛЯ ЧЕ Е СЪВСЕМ ЯСНО НА ВСЕКИ, ЧЕ ХОРАТА В ТОЗИ СВЯТ СЕ ДЕЛЯТ НА УМНИ И ТЪПИ, или поне такива с повече и по-малко възможности и заложби. Следователно това влияе на всяко тяхно препочитание, което включва и музикалното такова. Музикалните препочитания се определят от мозъчният капацитет на индивида, аз не виждам бизнесмените и банкерите да ходят по концерти на Азис и Преслава? Но пък съм срещал доста умни и мъри хора по метъл концертите. Естествено ако си говорим за истински велика музика, това е класическата музика, операта и джаза, но тези неща се слушат от хора които наистина разбират от музика, не палячовци денсащи по чалготеките и категорично не от нас, обикновенните млади хора. Така че да кажеш че музикалните препочитания не определят какъв е човека, е просто гавра с логиката и очевидните закономерности. Затова млъкни веднъж за винаги, излагаш се.
    Абсолютно съм съгласна !
    Много добре виждам, че тъщите курвички слушат чалга и Бг рап и тва БГ рапа е пълна боза, така че ... На металите се гледане със странно око, защото са различни от другите, били нормални, ГЛУПОСТИ ... Стила на музика говори много за теб, so fuck off bitches

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Аз по принцип си падам по метъли,смис с дълги коси и т.н. и баща ми ми забранява да излизам с такива,защото били пропаднали,пушели и пиели и се дрогирали.Не знам как по това каква музика слушат,веднага разбира какво правят.А пък според някои мои приятели метълите не се къпят,имат мазни коси..Аз слушам метъл,даже смея да твърдя,че съм супер зарибена,ама се къпя редовно и не употребявам наркотици..
    Евала на баща ти, така трЕбва!

Всички тия скапаняци дет си мислят че е метъл се лъжат тва са смесици между тап пънк и метъл просто вижте ги само прическите им и облеклото .... Истинския хеви брутал деат метъл са Слипкнот сички други са некви тапотии Само СЛИПКНОТ те са най яката брутална вулгарна, извратена психично болна група със сбъркани мозъци хора направо ме кара да умирам от кеф когато ги слушам иде ми да пребия до смърт некой п**** много ме кефят просто.... Чуйте тази песен една от най яките им песни http://www.youtube.com/watch?v=ZPUZwriSX4M

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Вярваш ли си?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Колко пъти трябва да ти казвам че си тъпа лигава тинейджърка с чувство на възвишеност и желание за излишно философстване и приповтаряне на морални притчи, които сама разказваш на себе си за да продължиш да се залбуждаваш? ТИ СИ ТЪПА, или най-малкото неосъзната. Метъла и класиката са истински качествената музика и които не е осъзнал това за мен е идиот. МИСЛЯ ЧЕ Е СЪВСЕМ ЯСНО НА ВСЕКИ, ЧЕ ХОРАТА В ТОЗИ СВЯТ СЕ ДЕЛЯТ НА УМНИ И ТЪПИ, или поне такива с повече и по-малко възможности и заложби. Следователно това влияе на всяко тяхно препочитание, което включва и музикалното такова. Музикалните препочитания се определят от мозъчният капацитет на индивида, аз не виждам бизнесмените и банкерите да ходят по концерти на Азис и Преслава? Но пък съм срещал доста умни и мъри хора по метъл концертите. Естествено ако си говорим за истински велика музика, това е класическата музика, операта и джаза, но тези неща се слушат от хора които наистина разбират от музика, не палячовци денсащи по чалготеките и категорично не от нас, обикновенните млади хора. Така че да кажеш че музикалните препочитания не определят какъв е човека, е просто гавра с логиката и очевидните закономерности. Затова млъкни веднъж за винаги, излагаш се.
    А ти колко си тъп. И прост.
    Чешеш си езика с някакви доводи, които нямат логическа стойност.
    Чалгата/поп-фолкът/турбофолкът си е съвсем естествена музика за Балканите.
    Рок/Метъл музиката произлиза пък от Англия/Америка и си е съвсем естествена там.
    Рапът също произлиза от САЩ.
    Просто последните две са супер комерсиални, защото се наливат милиони долари в тях, идват от държави, където имат милиони слушатели и се пее на език, който се говори по целия свят.
    Последно редактирано от Баща Ти : 09-19-2013 на 08:11

Супер фен Аватара на prince
    Мразя метали с мазни коси.

Супер фен Аватара на NissaN
    Аз съм почитател на такава музика.Слушам Rammstein Linkin Park и други.

Belmorra
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Кога видя някакъв с коса до кръста,накичен като елха с обици,облечен с шлифер посред лято и, отново посред лято,сложил кубинки с подметка,дебела колкото юмрука ми,как очаквате този човек да ми заприлича на нормален?
    Метълка съм, но коментарът ти ме разби! Браво, добре си обрисувал позьорчетата в субкултурата ми!

Belmorra
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Мразя метали с мазни коси.
    Пък аз мразя нацепени батенца с почти обръснати глави и прегърнали някакви курвички с навафлени коси. Ще се обиждаме ли, какво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си