- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Метъл общество
Не съм много навътре в нещата, но много харесвам Metallica, Guns n Roses, Axel Rudi Pell, Queen. Имат много добри и смислени песни.
П.П. никой не би казал, че обичам такава музика, ако изхождаше от външния ми вид
Абсолютно съм съгласна !
Много добре виждам, че тъщите курвички слушат чалга и Бг рап и тва БГ рапа е пълна боза, така че ... На металите се гледане със странно око, защото са различни от другите, били нормални, ГЛУПОСТИ ... Стила на музика говори много за теб, so fuck off bitches
Всички тия скапаняци дет си мислят че е метъл се лъжат тва са смесици между тап пънк и метъл просто вижте ги само прическите им и облеклото .... Истинския хеви брутал деат метъл са Слипкнот сички други са некви тапотии Само СЛИПКНОТ те са най яката брутална вулгарна, извратена психично болна група със сбъркани мозъци хора направо ме кара да умирам от кеф когато ги слушам иде ми да пребия до смърт некой п**** много ме кефят просто.... Чуйте тази песен една от най яките им песни http://www.youtube.com/watch?v=ZPUZwriSX4M
А ти колко си тъп. И прост.
Чешеш си езика с някакви доводи, които нямат логическа стойност.
Чалгата/поп-фолкът/турбофолкът си е съвсем естествена музика за Балканите.
Рок/Метъл музиката произлиза пък от Англия/Америка и си е съвсем естествена там.
Рапът също произлиза от САЩ.
Просто последните две са супер комерсиални, защото се наливат милиони долари в тях, идват от държави, където имат милиони слушатели и се пее на език, който се говори по целия свят.
Последно редактирано от Баща Ти : 09-19-2013 на 08:11
Аз съм почитател на такава музика.Слушам Rammstein Linkin Park и други.