- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Метъл общество
Какво разбирате под комерсиален метъл, защото като пусна в гугъл ми говори за метал хД?
П.П. Много малко хора пишат в темата -.-
А ужас, а ужас ааааа...гугълнах го.деба деба деба...чудя се кой го слуша тва че да изкарват пари тия..комерсиален..изглеждат като няква ебавка с свестните групи..поне на външен вид, но няма да ги чуя тия..мерси бтв
Не съм много навътре в нещата, но много харесвам Metallica, Guns n Roses, Axel Rudi Pell, Queen. Имат много добри и смислени песни.
П.П. никой не би казал, че обичам такава музика, ако изхождаше от външния ми вид
Всички тия скапаняци дет си мислят че е метъл се лъжат тва са смесици между тап пънк и метъл просто вижте ги само прическите им и облеклото .... Истинския хеви брутал деат метъл са Слипкнот сички други са некви тапотии Само СЛИПКНОТ те са най яката брутална вулгарна, извратена психично болна група със сбъркани мозъци хора направо ме кара да умирам от кеф когато ги слушам иде ми да пребия до смърт некой п**** много ме кефят просто.... Чуйте тази песен една от най яките им песни http://www.youtube.com/watch?v=ZPUZwriSX4M
Аз съм почитател на такава музика.Слушам Rammstein Linkin Park и други.