.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на lqlq89

Здравейте!

Здравейте. Попитах в една друга тема, но там не ми отговориха. Та знам, че има някакъв сайт, в който пишеш маркировката на лосион за тяло примерно или друга козметика и ти показва до кога е годен. Знае ли го някой?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мисля,че няма такъв сайт.На теб някой ти каза,че има или ти си мислиш,че има ?

Голям фен Аватара на Starless
    Че нали самата маркировка е срока на годност? о.О

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    За какво ти е , като на самата опаковка си пише всичко?

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Трябва да го пише на опаковката
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

anonymous708973
    Guest
    Някои телефони имат такова приложение, предполагам, че се предлага от Андроид.

Имаше такъв сайт, но така и аз не го намерих, но го даваха по телевизията. Също така имат цветни лентички на продуктите и можеш да видиш дали продуктът е тестван в/у животни, за каква възрастова група е, дали съдържа нещо странно и тн. Това на адндроид с маркировките не е истинско това е фейк апликация-доста съм търсила да си сваля. Единствено с Блек Бери можеш, ако има едно квадратче на пикселчета на козметиката и си го сканираш с телефона и получаваш цялата информация за продукта.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Защото има само дата на производство на някой, на повечето няма. Знам, че ги трият, доста магазини го правят това, имат си трикове. Говорила съм с приятелка, която се занимава с това. И имат само кодчета.
    Аз открих този: http://checkcosmetic.net/news/
    Последно редактирано от lqlq89 : 08-08-2012 на 12:15
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на shaunaa
    Ne !!
    Вярвай в мечтите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си