- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Малко помощ?
Здравейте
Аз съм момче на 14 години, от някъде месец и половина ходя на фитнес,вижда се резултат,но съм малко слабичък (173 см. , 61 кг),и затова трябва да напълнея. Може ли да ми препоръчате или ако ви се занимава да ми изготвите някаква хранителна програма? Благодаря предварително.
яж от всичко по много. ако не си развит физически и тестостеронът ти не е влязъл никак не е хубава идея да тренираш. ще си навредиш на тялото преди да е израснало максимално и без тестостеронът няма да качиш грам кг.
Малак си за залата още.По -добре лостове и други спортове.Ще си спреж разтежа само.Много се набива мусколатурата на тая възраст.
Недей така момчето е ново във форума, простено му е.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Необходими са ти повече храни, богати на комплексни въглехидрати. Има достатъчно таблици в интернет с химичния състав на храните. Ще се справиш и сам с намирането им.
Online магазин за бижута с кристали Сваровски
Напиши ввд в гооглето, вземи си един гейнър и един казеин преди лягане и си ти ;р
"Малак си за залата още."
Глупости говориш. Тежките тренировки стимулират хормона на растежа, най-много да порасне не да му спре растежа![]()