.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Имаше няк'ви, 'дето си бяха махали ребра точно с тая цел

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да, има и други, дето си ги махат с друга цел. (Мерили Менсън визирам)

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    По принцип ханша се разширява по време на пубертета. Демек естрогена играе ролята тук. Повече естроген = повече мазнини в областта на ханша, което оптически би направило талията по-малка. Може да работиш и в посока по-оформени бедра и дупе, което също ще създаде разлика между ханш, и талия, като талията ще изглежда по-изразена.

anonymous708973
    Guest
    Интересно ми е как така обръчът помага за оформянето на талия. Аз там въобще не мога да го задържа, задържам го най-дълго на дупето.

Пробвала съм с стягащ корсет има ефект след 2/3 месеца носене, но след това прочетох за отрицателните страни и се отказах да го нося!

Мило момиче, прави си упражненията, за да поддържаш тонус и да си здрава. Снимките са нереални, 99 процента са правени с фотошоп и при подходяща светлина. Не носи корсет, защото в резултат на носенето му червата ти се изместват и можеш да си докараш много тежки здравословни проблеми. Костната ти структура е такава, не можеш да си пренаредиш костите. Единственият начин е да се превърнеш в анорексичка. Тренирай талията си - има безброй клипчета в YouTube. Напиши waist workout, workout for leaner waist, не яж боклуци, но и не се лишавай. Поздравявам те, че си свалила килограми, които са те притеснявали. Гледай си живота, живей го здравословно и не се мъчи да изглеждаш като тези безмозъчни кукли, наречени манекенки. Това им е работата, защото не стават за нищо друго. Напиши в google images - waist trainer consequences. След като видиш фактите, сама си прецени дали искаш да си причиниш това.

Знам едно упражнение, което стяга корема точно отстрани. Това са подскоци при които се редуват краката. Подскачаш и заставаш на един крак , другия вдигаш в страни. Така редуваше краката. Усещането е като махало на часовник. Прави го по10 Мин на ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си