.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Нокти

Нокти

Такаа . Здравейте проблемът ми е че искам дълги нокти ,но моите са твърде чупливи и много бавно порастват,или като пораснат малко повечко един - два се счупват и ги режа защото някак си е грозно с един дълъг и един къс нокът ... ) Иии та ви моля ако знаете нещо как да не се чупят и как да растат по бързо ми Пишете

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0...%B5%D0%BB.html

Аз използвам на импала.. но за лющещи се нокти .. и да ти кажа има ефект.. предполагам, че и този заздравител ще има..

Амми ако го намеря някъде ще си го взема да го пробвам Аз някъде бях чула че с йод нещо се заздравяват но не смея да опитам за да не се влоши положението ;дд

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Еми и да не е точно импала.. има всякакви марки.. пробвай може да заздравеят.. късмет

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Принципно много момичета са доволни от заздравителя на Икаров, но при мен нямаше никакъв ефект. Но пробвай, може пък и да стане при теб.

Супер фен Аватара на Christinna
    Аз да питам някой ползва ли калциевия гел на Perfect и доволен ли е от него?

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Аз ползвам маслото на Икаров и съм много доволна. Естествено ако искаш здрави нокти трябва и да ги пазиш. Например когато чистя с по-силни препарати слагам ръкавици. А от тези заздравители на Импала и т.н. въобще не съм доволна. Консултирай се с маникюристка примерно.
    ^^^
    Бургас <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си