Обичате ли едро смляна домашна лютеничка???
Въпроса е сериозен не е ташак !
По-добре дребносмляна.
Ама лютеницата кво общо има с козметика и диети?Да не би да си правиш маска за лице с лютеница?;Д
Ям само Пиперница на Дерони
Но наистина какво общо има това с 'козметика и диети'?
дребно![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Никога не съм ял купена лютеница-само домашна лютеница и апетитка/което е пак лютеница само, че люта/-не мога да си представя да ям купена лютеница толкова гадно изглежда като някво лайняно пюре и не може да се сравнява с домашната-яжте си боклуците от магазина!
Едросмляна от купените...
Но иначе - домашма. Няма място за сравнение...
Обичам всякаква лютеница.
Филии с лютеница и сирене-Класика![]()
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Ми...горе долу, ама купена - домашните не ми харесват, май не ги докарват откъм подправки.
Да не би лютеницата да е най-новото вълшебство, с което косата ти става до дупето за месец, маха целулит и младежки пъпки?
Е ако едро смляната домашна лютеница няма нищо общо с козметиката и диетите,аз не знам кое има ?!? :Д :Д
от купешките обичам само на Олинеза детската, другите са ми гадни. ям си македонска лютеница (сладка и пикантна) на Конекс Тива, адски вкусната е <3
Обичам едро смляна и да не е много пикантна.Предпочитам домашната пред купешките - баба прави и тази година.
нее обичам едро смляна! много смляна ..на Дерони :P
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Тази темичка е по-скоро за Кофата/Фън фън фън.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!