Здравейте, искам да ви помоля за някакъв съвет. След седмица някъде ще се срещам с група момичета от бъдещия ми клас. Аз с тях съм си писала само веднъж, но ще бъда с една приятелка, която много често си пише с тях и точно тя организира срещата и ме накара да се домъкна с нея. Аз съм много притеснителна и срамежлива и не говоря много, свита съм. Даже с хора, които познавам от много време едвам се отпускам и общувам нормално. А сега ще се срещам с почти непознати момичета и мисля, че нямам с тях много общо теми за разговор, освен това, че ще бъдем в един клас. И искам да ви попитам като се срещнем как и аз да се включа в разговора, за какво да почна да си говоря с тях и как да си отпусна. Много е важно за мен искам да създам добро първо впечатление и да се забавлявам, а сигурно ще мълча като пукал и само ще ги слушам как си говорят. Вече ми писна и искам да ми споделите за какво да ги заговоря, какви общи теми може да имаме и най-вечее как да съм по спокойна покрай тях, как да не се притеснявам.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!МНО О Е ВАЖНО ЗА МЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!